Riz Viderspun: Stop porodičnom nasilju

0
Plavokosa oskarovka Riz Viderspun priključila se akciji borbe protiv nasilja u porodici koju je organizovala kozmetička kuća Avon

Kao globalni ambasador Avona i počasni predsednik Avonove fondacije za žene, holivudska glumica Riz Viderspun podržala je humanitarnu akciju koju je ova kuća organizovala u Velikoj Britaniji sa ciljem da se sakupe sredstva za udruženja koja pružaju utočište i pomoć ženama žrtvama porodičnog nasilja.

Povodom Dana žena koji se na celoj planeti obeležava 8. marta već čitav jedan vek, Avon je pustio u prodaju specijalnu amajliju za podizanje moći u obliku narukvice koja se prodaje po ceni od pet britanskih funti, a sav prihod od prodaje ide ugroženim ženama.

- Iako ovaj problem možda deluje kao da je nerešiv, postoji način kako i žene i muškarci mogu da pomognu da se suzbije nasilje nad pripadnicama nežnijeg pola širom sveta. Avonova narukvica za osnaživanje predstavlja jednostavan ali veoma moćan način da se sakupe sredstva za smanjenje nasilja nad ženama. Molim vas i kao žena i kao majka pridružite mi se u borbi i poklonite sebi, članovima svoje porodice ili prijateljima narukvicu kako bismo zajedno obeležili jubilarnu godišnjicu Međunarodnog dana žena – poručuje Riz.

makonda-tracker