Marijana Mateus i Marina Kotevski: Poziranje u Budimpešti

Kreatorka Marijana Mateus prošle nedelje je boravila u Budimpešti u društvu voditeljke Mairne Kotevski i fotografa Miloša Nadaždina sa kojima je radila katalog za svoju novu kolekciju
3
1 / 2

Atraktivna plavuša se odlično provela u jednom od svojih omiljenih gradova, a fotografije na kojima su predstavljeni modeli iz nove kolekcije delom su nastale i u njenom stanu koji se nalazi u elitnom delu ovog grada. Voditeljka Marina Kotevski odlično se snašla u ulozi modela, jer joj Marijanine kreacije, koje i inače nosi, odlično pristaju.

- Ovih dana privodim kraju kolekciju Podvodni svet, koju ću predstaviti 17. marta u hotelu Moskva. Ne volim da se ponavljam, uvek želim da pokažem nešto novo, pa sam zato ovog puta za slikanje odabrala Budimpeštu, grad koji mnogo volim. Sledeći put idemo u London! Veoma sam uzbuđena pred reviju i drago mi je što se već sada traži pozivnica više. Biće to nešto potpuno drugačije od onoga svega što je do sada rađeno – priča Marijana.

Fotografije za novi katalog potpisuje fotograf Miloš Nadaždin, kome je ovo prvi put da sarađuje sa Marijanom Mateus. Najzanimljivije kadrove i atmosferu sa samog foto sešna, zabeležila je voditeljka Marina Kotevski. Ona je spojila lepo i kosrisno, pa će gledaoci ekskluzivan materijal iz Budimpešte moći da vide u emisiji Milica na kvadrat, u utorak 8.marta u 23:45 sati na TV Avala i reprizno u sredu u 12:15 i 13:30 časova.

- Bilo je veoma zanimljvo. Moram priznati da smo se smrzle, jer smo se slikale u letnjim haljinama i tunikama, ali smo sve stoički podnele. Naravno, prolaznici su zastajali i posmatrali začuđeni i istovremeno oduševljeni, uostalom videćete i fotografije uskoro. U svakom slučaju, Marijana je bila fantastičan domaćin, pa smo osim u prelepom pogledu koji se pruža sa njene terase, uživali i u noćnom provodu, ali i fantastičnoj mađarskoj kuhinji - kaže Marina, koja će na reviji 17. marta i sama poneti neki od modela iz nove kolekcije Marijana Class.

 

 

makonda-tracker