SVI ZAJEDNO

Išli smo Bred i ja na pivo, a on nije hteo da skine KACIGU sa glave: Đuro izneo NEPOZNATE detalje o druženju sa Džoli-Pit supružnicama! (FOTO)

0

Muzičar je čak imao priliku da popije piće sa bivšim supružnicama.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Branko Đurić Đura, poznati glumac, zvezda regiona, od skora i pisac progovorio je bez dlake na jeziku o različitim temama,  a deo o viđenju sa Anđelinom Džoli i Bred Pitom je svakako najzanimljivija stavka.

 

Naime, Đuro je čak imao priliku da popije piće sa bivšim supružnicama. 

 

foto: Dragana Udovičić

Šta znam, ja ne razmišljam tako o ljudima. Mene ne impresionira ta neka nuspojava našeg posla da si slavan više ili manje. Što si više slavan neke stvari su ti lakše a neke teže. Uglavnom, ne želi čovek to imati, čovek želi imati mir. Nije jednostavno biti toliko poznat da ne možeš nigde… Ne znam, išli smo na pivo (Bred Pit i ja) u Budimpešti, on je došao motorom i imao je kacigu na glavi, sa tamnim onim staklom. I sedeo je s kacigom. Ja mu kažem: „nećeš valjda sedeti s kacigom sve vreme?“, a on mi kaže: „Ti ne želiš da ja skinem kacigu“. Onda skine onaj vizir, popije pivo, pa ga vrati nazad. Tako da nije baš jednostavno. Ali, mislim, sve su to ljudi sa svojim problemima sličnim našim, samo imaju nekoliko nula više na svom problemu.

 

 

Sa kime si ostao u boljim odnosima – sa Andželinom ili Bredom?

 

- Pa, nisam ni sa kim, pravo da ti kažem. Knjigu sam pisao pre pet godina dok smo bili, kako bi rekao, više u kontaktu… Sad, otkad oni imaju svoje probleme baš se i ne družimo previše.

 

 

makonda-tracker