sreća u jednom pogledu

ONA JE NEŽNA I POSEBNO EMOTIVNA U NJEGOVOM PRISUSTVU: Jelena Karleuša objavila trenutak njihove do sad NEVIĐENE INTIME! (VIDEO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Lepo

26-11-2018 22:16h
Bravo za porodicu koja odlično funkcioniše, uprkos zlonamernicima!
E, to je snaga razuma i ljubavi!

Milivoje

26-11-2018 22:42h
njih dvoje funkcionisu dobro jer jako malo vremena provode zajedno.Sta bi bilo da su svakodnevno zajedno...bio bi karambol,jer sa karleusom je tesko.A Dusko bezi sve dalje i dalje i boli ga uvo za njeno prenemaganje.Ima i on svoj zivot tamo negde,zavirite bolje i videcete :))

Cica

28-11-2018 01:17h
@Milivoje
Karleuša nije toliko zlo kakvim se predstavlja, niti je glupa, niti sve to nesvesno radi. Ona je shvatila kako šou biznis funkcioniše i s obzirom da ne ume da peva, javno je skandal-majstor, ali privatno je sasvim drugačija. Sa njom može lepo i normalno da se popriča i totalno je "na zemlji" dok nema kamera, veoma je inteligentna i zna zašto sve ovom radi, smišljeno ..ali čim se upale kamere.. počinje ludilo!?

Aska

26-11-2018 22:50h
Hahahahahahaha "classic" fejkara bila i ostala hahahahaha

Mirjana

27-11-2018 09:11h
Ona je stvarno prezgodna. a on je dasa. Nestvarni su

Toma

27-11-2018 18:20h
On deluje kao dobar čovek. Odrastao je kao siroče i željan je porodice i sve će za to učiniti.
A ona je propalica i samoživo zlo koje je zaboravilo moooore svojih bljuvotina. Ne zna da peva. Sva je plastična i lažna. Našla pa zašla!
Žao mi je dece i njega.
Kako se guta i kako će deca gutati njene sramote i bruke i laži!!!@
Tuga

Nn

30-11-2018 21:49h
@Toma
Ona je što kažu Bosanci:"Tito".

Marina

11-12-2018 19:31h
Draga Jelena,ne dozvoli da te loši ljudi povrede....Budi srećna sa tvojim Duškom i devojčicama....koje su ti preslatke.....sada kada možete budite zajedno svi . .uživajte...dok Duško nema obaveze.....Veliki pozdrav.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: