Suzana Mančić svečano otvorila Lilly u Sremskoj

U samom centru Beograda otvorena je nova Lilly drogerija sa apotekom, a specijalna gošća na otvaranju bila je Suzana Mančić
0
1 / 3

Naša poznata voditeljka Suzana Mančić  se na trenutak našla iza kase uslužujuči kupce, čime je potrošačima učinila kupovinu zanimljivijom. Kao čest kupac u Lilly drogerijama izjavila je kako je zadovoljna što u Lilly-ju ima mogućnost da izabere najbolje iz široke ponude brendova i najnovijih proizvoda poznatih kuća.

Svečano otvaranje trajalo je čitavog dana uz mnogobrojna iznenađenja. Deseti, pedeseti i svaki stoti kupac osvojio je vredan poklon, a svako ko je ostvario kupovinu veću od 700 dinara osvojio je neki od Lilly poklona. Takođe, 7., 8. i 9. marta kupovinom bilo kog Vichy proizvoda dobijate popust u visini od 20%., a stručnjaci iz Vichy laboratorije pružaće besplatne preglede i savete za kožu.

Pored toga, deo ostvarenog prihoda sa otvaranja doniran je Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj. Ovim humanim gestom kompanija Lilly je pokazala da, osim o svojim potrošačima, brine i o onima kojima je pomoć najpotrebnija.

 

makonda-tracker