iskrena je

Nakon životnih PREOKRETA rešila je da ODGOVORI na sva pitanja: Pevačica Dunja Ilić sada ima drugo zanimanje!

0

Za nju je nakon kiše došlo sunce, a evo i šta je rešila da otkrije pratiocima. 

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Nekada veoma popularna pevačica, godinama nije u žiži javnosti, a njenom životu se mnogo spekulisalo. Istinu niko nije znao sem nje same, a sada deset godina kasnije, živi na relaciji Italija-Srbija i želi na svom Youtube kanalu da sa publikom podeli kakva je zapravo osoba, sa kojim problemima je susretala i kako izgleda Tarot čitanje karata. 

 

Dunja je postala veoma svestrana a jedan od videa je nazvala "Ko sam ja?", gde je otkrila mnogo toga o svom životu. 

 

Posle dvanaest godina alkohola i dvanaest godina kada nisi pri sebi, otrežniš se i naletiš na pitanje, ko si , šta si? Kao da si bio u komi i ne sećaš se ničega. Prošla sam kroz milion nekih faza. Sve što me je vodilo nisam bila ja. "

Danas se sve polako popravlja, a u nekoliko rečenica opisala je odnos sa porodicom i nekadašnjim prijateljima. 

 

Razmislila sam da li zaista ne želim da pričam sa nekim članom svoje porodice, zašto pobogu ne pričamo?Sa druge strane sam im rekla da prestanu da maštaju da će se neke stvari promeniti u vezi sa mnom, jer je to deo mog karaktera. Oni su pristali na to. Bitno je da sredite te porodične odnose. "

 

Desilo mi se da sam prestala da pijem i da sedim sa dvoje, troje prijatelja i shvatam da nemam teme za razgovor sa tim ljudima. Došlo je prekidanja prijateljstava, došlo je do takve odluke. "

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dunja E Ilic (@dunyailich) on

Dunja je napisala i knjigu "Napoleonova kapa", a ovih dana je radila editorijal za naslovnu stranu. O čemu se radi u knjizi, imaćete priliku da pročitate sredinom decembra. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dunja E Ilic (@dunyailich) on

 

 

 

makonda-tracker