Štikliranje Radija S slavi prvi rođendan

0
Muzička emisija Štikliranje nacionalnog Radija S na Dan žena, 8. marta, proslaviće sa svojim slušaocima svoj prvi rođendan.

U duhu slavljeničke atmosfere, ekipa emisije pripremila je brojna iznenađenja, a sve dame koje budu uz Radio S moći će da osvoje zanimljive nagrade tokom rođendanske emisije. Slušaoci će biti u prilici da čuju najsmešnije delove programa, lapsuse i anketu sa najmlađim slušaocima koji su novinarima emisije rekli šta je po njima štikliranje.

Emisija Štikliranje sa oko pola miliona slušalaca, jedna je od najslušanijih emisija Radija S. Od emitovanja prve emisije, u martu prošle godine, do danas, uspela je da za kratko vreme izgradi značajan prostor za promovisanje domaće muzičke scene, kao i za unapređivanje muzičkih događanja na ovim prostorima. Rambo Amadeus, Slađana Milošević, Jelena Tomašević samo su neki od velikana domaće muzike, koji su svojim učešćem potvrdili da emisija ovako ambicioznog muzičkog koncepta značajno doprinosi razvoju i promociji kvalitetnog zvuka.

- Do sada smo mi štiklirali druge, pa je prvi rođendan emisije idealan povod da proverimo kako su se slušaoci zabavili sa nama i šta su naučili za ovih godinu dana. Svoje komentare mogu ostaviti i na našoj Fejsbuk stranici. Naravno, za rođenadan smo pripremili veliki broj iznenađenja, nagrada i fantastičan izbor muzike - kaže Dragana Pačanin, urednik i voditelj emisije.

Svakim radnim danom od 19 do 22h za sve slušaoce Radija S štikliraju se naše najveće muziče zvezde, aktuelni događaji, a slušaoci mogu učestvovati i u muzičkom kvizu.

 

TAGOVI: Radio S
makonda-tracker