(ne)očekivan odgovor?

Kod nje ništa ne može SKROMNO: Karleuša smatra da bi samo JEDNA ŽENA mogla da je odglumi u filmu o Duškovom i njenom životu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

MAŠA

24-11-2018 17:29h
Jelena je uvek svoja i tako treba biti! Cenim njenu iskrenost, nije manipulator, ne pretvara se i ne glumata ono što nije. Ono što mi se ne dopada, to je megalomanija u materijalnim stvarima. Ali ovde moram reći da postoje megalomani koji koriste i manipulišu drugima da bi došli do što većeg materijalnog blagostanja. Otimaju, obmanjuju, varaju i javnost i ljude oko sebe! Ona ne spada u ovu, po meni, najgoru vrstu ljudi!

Jova

24-11-2018 17:53h
Primitivci.

FILM

24-11-2018 17:55h
bi bio promasaj.Jer bi imao toliko negativnog,jer je karleusa totalno negativan lik.Glumiti sebe samog nije interesantno,a gledajuci drugog dok vas glumi,e to je prica.Karleusa se plasi onoga sto bi videla,jer bi konacno shvatila kako je narod vidi.

Kiki

25-11-2018 02:39h
Takvu pokondirenu tikvu kao sto je ona i nebi mogla nijedna da odglumi

Zan klod van verko

26-11-2018 10:56h
Kim kardasijan bi mogla nju da odglumi.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: