bez dlake na jeziku

BRUTALNO: Kija je mudro ćutala nakon Luninog nervnog sloma, a sada je progovorila i javno ju je nazvala OLOŠEM

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

sladja

24-11-2018 11:29h
Nije ovo britak jezik,ovo je jako bezobrazan i pogan jezik.Prestani da vredjas devojku,preterujes u ne znas da stanes.

haha

24-11-2018 14:54h
Ista ja

Dragan Zaric

24-11-2018 16:23h
Kija ima pravo Luna je prava olos,
ona niti ima obrazovanja,niti ima ponasanje,a nema ni lepotu kao Kija

cica

25-11-2018 02:02h
@Dragan Zaric
Najveci olos je upravo Kija koja se ne libi kao javna licnost na takav brutalan i prostacki nacin komentarise drugu javnu licnost. Neka pogleda sebe i zapita se kako se obrela u siu biznisu!

Rrr

30-11-2018 12:37h
@cica
Daće i tebi bog jednu Lunu u tvoju porodicu.

Ana S.

25-11-2018 00:08h
Niko nikoga nema pravo da naziva ološem a pogotovo ne sada ne u ovim okolnostima .Pa zar Luna nije bivsa ljubavnica,zar Sloba nije bivsi muz?Sve je bivse,sve je prošlost.Kija je preterala i to mnogo.Ostavi dete na miru,neka pati kako zna i ume.Da si bolja od nje nikada ovako nesto ne bi izjavila.Ma ni pomislila.

Stojko

25-11-2018 15:01h
Ne balavi, većegološa od tebenema u to smo se uverili.dovoljno si pokazala kao "poredjena žena". Čija?? Koja????? Zato jprestani da i dlajemanipulišeš, jertvojej rečinemaju težinu nikakvu. Nauči da se ponašaš provincijalno, da ti Lune nije bilo bila bi jpoznata samou Mesnoj zajednici Zrenjanin. zslepelate svetlavelikoga grada. Tvoj moralje nula. Svi su te ostavili, imaš bivšeg muža, bivše ljubavnike, raspuštenica bez kontrole i pameti..Provaljena si odavno...zato se pokri tim klempavim, a operisanim ušima....
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: