Vole se kao prvog dana

TI, LJUBAVI, I NAŠE GODINE TRI: Pogledajte s koliko NEŽNOSTI su Severina i Igor Kojić jedno drugom čestitali GODIŠNJICU BRAKA (FOTO) (VIDEO)

0

Par danas proslavlja treću godišnjicu braka i, po svemu sudeći, vrlo su srećni

foto: Petar Đorđević, Luka Šarac, Vladimir Šporčić, Robert Gaspart
foto: Petar Đorđević, Luka Šarac, Vladimir Šporčić, Robert Gaspart

Na današnji dan 2015. godine sve oči Balkana bile su uprte u Severininu "srpsku svadbu" koju su obeležili srpski običaji, hrana i trubači. Severina i Igor Kojić su svadbu režirali kao predstavu, a nosila je naziv “Moje srpsko venčanje”.

 

Pevačica je danas na svom Instagramu objavila video nastao na dan venčanja u Beogradu, dok su se ona i Igor vozili u “stojadinu” kog su pratili trubači.

 

-Ti, ljubavi, i naše godine tri - napisala je emotivna Severina u opisu videa u kojem ona i Igor razdragano mašu prolaznicima i trube im.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

Igor je svojoj voljenoj putem iste društvene mreže posvetio nadahnute romantične stihove.

 

- Ti, ljubavi, i naše godine tri, kad te vidim moja krv opet vri, pa sad sve ovo pomnoži sa brojem Pi – komentar je koji je Igor napisao podelivši i tri sentimentalne fotografije sa njihovog venčanja.

foto: Dragana Udovičić

 

Brojni fanovi čestitali su im treću godišnjicu braka, a Severina i Igor ne kriju da su uprkos turbulencijama u njenom privatnom životu, zaljubljeni kao i prvog dana.

 

 

makonda-tracker