Željko Joksimović: Poverenje ne poklanjam olako

Pop zvezda Željko Joksimović otkriva da je s godinama naučio da prevaziđe zablude, ali ne i da bude neiskren, i objašnjava kako se proveo na zimovanju u Francuskoj sa svojom devojkom Jovanom Janković, koju je nedavno i verio
1
1 / 2 Foto: Marko Sovilj

Uprkos tome što mu se početkom 2011. učinilo da nikako ne može da zaseni već ostvarene uspehe u prethodnoj godini, slavni kantautor Željko Joksimović (38) poslednjih nedelja svojim nepresušnim talentom hrabro gazi ka ostvarivanju novih ciljeva. Pored uspešnih koncerata širom planete, koji mu daju snagu za nove poslovne pobede, ovaj šarmantni muzičar zadovoljan je i svojim privatnim životom. Zrelost mu je donela bogato iskustvo, mladalački snovi odavno imaju pravu dimenziju, a nekadašnji ciljevi koji su mu izgledali neostvarivo, već su utkani u slatku svakodnevicu.

- S godinama je sve došlo na svoje, život me je naučio da nemam više zablude, niti da poklanjam svoje poverenje olako. Ali, istina nisam naučio ono što pojedinci ističu kao veoma važnu karakteristiku, a to je da ne budem iskren prema mnogima koji to možda ne zaslužuju. Ipak, srećan sam jer sam se vremenom okružio pravim ljudima na koje u svakom trenutku mogu da se oslonim. A i nekako mi se čini da sam život počeo da posmatram mnogo lagodnije, pošto sam koncentrisan samo na ono što me ispunjava, bilo da je reč o poslu ili privatnom životu - otkriva pop zvezda koja je nakon izuzetno posećene turneje po Americi i Australiji i spektakularnih koncerata u Skoplju, Sarajevu i Zagrebu, otpočeo i seriju uspešnih koncerata i u tekućoj godini.

- Zaista mi je srce puno. Posle sjajnog koncerta koji sam prošle godine imao u zagrebačkoj Areni, bio sam presrećan kada sam pred oko šest hiljada ljudi pevao u Domu sportova u Poreču. Bilo je toliko pozitivne energije da sam imao utisak da sam i sam gost na sopstvenom koncertu, pa sam u jednom trenutku napravio svoju sliku sa publikom u toku nastupa i postavio je na svoj profil na društvenoj mreži Tviter - iskren je Joksimović koji je među svoje brojne poslovne planove uvrstio i numeru sa kojom će se predstavnik Belorusije takmičiti na Evrosongu u Nemačkoj, a koju je nedavno priveo kraju. Ogromnu podršku za svoje profesionalne  pobede čuveni muzičar pronalazi i u svojoj izabranici, voditeljki Jutarnjeg programa na TV Pink, Jovani Janković (29) sa kojom je u januaru proveo idiličan odmor u Francuskoj.

- I Jovana i ja obožavamo da skijamo, a ski centri u Francuskoj su zaista na zavidnom nivou. Proveli smo se odlično, a meni je odmor zbog brojnih obaveza tokom proteklih meseci bio preko potreban. U mom emotivnom životu sve je sjajno, srećan sam i ispunjen jer živim sve ono što sam oduvek želeo - zaključuje Joksimović

Mirjana M. Višnjić

makonda-tracker