Bojana Barović i Nikola Rokvić: Dani strasti u Meksiku

Folk pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović prepričavaju utiske sa dvadesetodnevnog uzbudljivog odmora u Americi i Meksiku, gde su osim uživanja u svojoj ljubavi, doživeli i divlje avanture
2
1 / 5 Foto: Privatna Arhiva

Folk pevač Nikola Rokvić (25) i njegova izabranica, atraktivna manekenka Bojana Barović (26), proveli su nezaboravne zajedničke trenutke u Sjedinjenim Američkim Državama i Meksiku. Romantično putovanje koje je dodatno učvrstilo njihovu ljubav, započeli su u Njujorku pre dvadeset dana, da bi nedugo potom otputovali u blizinu Kankuna, gde su se stacionirali i obilazili prelepe meksičke predele. Iako su posle uzbudljivih avantura u divljini poslednju nedelju dana proveli  u Las Vegasu i Los Anđelesu, zaljubljeni partneri najdraže uspomene čuvaju sa vrelih plaža na istočnoj obali Meksika.

- Ustajali smo oko devet ujutro i po ceo dan provodili na plaži. Pošto smo veoma često razdvojeni, zajednički odmor izuzetno nam je prijao. Prvi put smo tako dugo bili potpuno sami i mogli smo u potpunosti da se posvetimo jedno drugom. Divni predeli probudili su strasti, pa bih naš predah mogao da opišem i kao veoma romantičan. Sve je bilo u savršenom redu i ništa nije slutilo na nezaboravnu avanturu koju smo jednom prilikom doživeli u džungli – kaže  Nikola, dok njegova draga razdragano prepričava gde su sve bili.

- Obilazili smo drevne spomenike i zaostavštinu Maja i najednom ostali izgubljeni na kraju poluostrva. Tražeći pravi put, automobil kojim smo se vozili zaglavio se u pesku. Pošto smo bili u Survivoru, sve nam je to bilo zanimljivo, pa nismo paničili i ubrzo su nas pronašli Meksikanci koji su nam pomogli - opisuje Bojana, dok Nikola ističe da ga je ova nezgodna situacija neodoljivo podsetila na uzbudljiv period koji su proveli na dalekim Filipinima gde su se upoznali i zavoleli prošlog leta.

- Scene koje smo preživeli zaista su ličile na Survivor, ali iz ove perspektive, to je bila nezaboravna avantura – iskren je Nikola koji ne krije da je njegova veza sa Bojanom svakim danom sve ozbiljnija.

- Bojana je posle našeg putovanja ostala u Americi i vraća se polovinom marta. Naša veza na daljinu odlično funkcioniše jer smo opušteni i ništa ne planiramo. Nisam razmišljao da je zaprosim na vrelim meksičkim plažama i ako poželim da se tako nešto desi, desiće se bez obzira na to gde se u tom trenutku nalazimo. Ne opterećujem se formalnostima i ne dozvoljavam nikom da nam se meša u vezu. To je moj čvrst stav i držim ga se i kada me neko pita o venčanju sa Bojanom – zaključuje popularni izvođač folk muzike.

Nikola Rumenić

makonda-tracker