muke

Ne mogu da ga pomere iz kreveta zbog PREKOMERNE TEŽINE: Darko Lazić MORA DA SMRŠA 40 kilograma kako ne bi došlo do ozbiljnijih problema!

1

Pevač prolazi kroz agoniju već duže vreme... 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Darko Lazić već danima se oporavlja od teške saobraćajne nesreće koja mu se desila 23. oktobra, a ubuduće će morati i da se bori protiv viška kilograma.

 

Naime, Darku je pre dve nedelje ugrađen veštački kuk, ali pevač neće moći da stane na noge sve dok telesnu težinu ne dovede u granice normale. Zbog toga su mu zabrinuti lekari KBC Zemun naložili da hitno oslabi, i to čak 40 kilograma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

Darko ima prekomernu telesnu masu, zbog čega i njegov oporavak nakon saobraćajne nezgode ide sporo. Iako su od operacije butne kosti i ugradnje proteze u povređeni zglob, odnosno ugradnje veštačkog kuka, prošle čak dve nedelje, pevač ne staje na noge i ne kreće se. Razlog tome su njegova prekomerna težina i nemogućnost tehničara da ga podignu, ali i strah lekara da ne ošteti veštački kuk", ispričao je jedan od lekara iz konzilijuma poznatog pevača.

 

Kako je objasnio doktor, iako je Darku ugrađen najbolji i najskuplji kuk, takozvani bescementni, čiji je rok trajanja čak 20 godina, telesnu težinu će morati da koriguje da ga ne bi pohabao pre vremena.

 

 

makonda-tracker