majčinska ljubav

Teodoru već sada muči nostalgija, jer joj svi falimo i to je potpuno razumljivo: Suzana Mančić NE MOŽE BEZ ĆERKE VIŠE!

2

Suzana je istakla da se nada da će se njena ćerka uskoro doći u Srbiju.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Suzana Mančić ne krije da joj teško pada razdvojenost od najstarije ćerke Teodore, koja je, nakon tajnog venčanja u Las Vegasu, za 20 godina starijeg biznismena, ostala da živi u Americi.

 

Suzana je istakla da se nada da će se njena ćerka uskoro doći u Srbiju, a do tada će nastaviti da joj diktira recepte za omiljena domaća jela preko telefona.

 

Teodoru već sada muči nostalgija, jer joj svi falimo i to je potpuno razumljivo. Nedostaje i ona nama, pa sam već počela da navijam da Teodora dođe ovde. Dok se to ne desi, pričaćemo telefonom kao i do sada što smo radile", kaže Suzana i objašnjava da se sa ćerkom čuje gotovo svakodnevno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on

"Teodora me zove često, pogotovo kada treba nešto da skuva, pa joj diktiram recepte za faširane šnicle, spanać i sva naša tradicionalna jela. Ne može nikako da se navikne na njihovu hranu, jer ono što oni nude u supermarketima jeste blagi užas. Naša hrana je organska, a ukoliko u Americi želite da se hranite zdravo, morate dosta da platite", kaže Suzana i otkriva da sve manje ima želju da kuva.

 

 

 

makonda-tracker