Bez komentara

Ovo niko nije OČEKIVAO: Dara Bubamara ne prestaje da INTRIGIRA javnost izjavama, a sada je izgovorila kojim se to ILEGALNIM poslovima BAVILA!

1

 

O pojedinim detaljima svog života do danas nije javno govorila. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Vrcava Dara Bubamara je danas jedna od najtraženijih pevačica na javnoj sceni, ali njen privatni život uvek pokupi najviše poena. 

 

Iza sebe ima dva braka, sa Milanom Kesićem je dobila sina Konstantina, ali prvi brak sa Lazarom Dugalićem Lakijem, medijima je daleko zanimljiviji. 

O njemu Dara ne voli da govori, jer je taj period života za nju najmučniji. 

 

Iako su pevačica i Laki bili u srećnoj vezi na vrhuncu popularnosti, odlučili su da je tajno venčaju 2002. godine, nakon čega je Dugalić uhapšen. Za Daru je to bio veliki udarac. 

 

Taj period života pamtim kao najmučniji. Bilo mi je veoma teško, pa sam utehu pronalazila u uspesima na poslovnom planu. Rekla bih da je izuzetno teško da u isto vreme privatni život i posao budu uspešni. Veliki sam borac i do svojih ciljeva dolazim oo svaku cenu. A mnogi su mislili da ću se povući sa estrade dok Laki ne bude pušten. Pesme s albuma objavljene u tom periodu postale su hitovi, punila sam diskoteke, kažu da nikada bolje nisam izgledala. I sebi i drugima dokazala sam da sam najbolja. Sigurna sam da su i brojne obaveze umnogome uticale na to da ne razmišljam o svakodnevnim problemima i da lakše podnesem te kritične dane.Vikendima sam nastupala po inostranstvu, a svake srede sam odlazila kod Lazara u posetu." 

Brak sa Lazarom ne bih uopšte računala, ali i to je deo mog života. Dok sam radila u inostranstvu, vize smo u tom periodu dobijali preko čoveka koji je muvao sa pevačima a nije plaćao porez, pa smo onda mi pevači koji smo radili u Nemačkoj vraćani i proveravani. Laki je tada imao Nemački pasoš i jedan prijatelj je predložio da se venčamo kako bih i ja automatski dobila papire i prestala da se mučim na granici. Rekla sam da je to u redu da mi učini, jer sam mu tada bila devojka."-iskreno završava Dara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? ❤️ @___ceger___ @makeupdespot @zoransekicki

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

 

makonda-tracker