tRAUMATIČNO

Ne prestaje da ŠOKIRA: Darko Lazić neposredno pre UDESA otkrio da mu je u san došla TRAGIČNO nastradala pevačica!

3

Predosetio je da će nešto krenuti po zlu. 

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Pevač je prijateljima na proslavi ispričao san koji mu je okupirao misli i nije mogao da sakrije začuđenost zbog čega mu se ukazala pevačica koja je zverski ubijena. 

 

Izvor blizak Darku Laziću za Srpski telegraf potvrdio je:

 

Darko je sanjao Jelenu Marjanović u noći između 21 i 22. oktobra. On je prijateljima u kafani nekoliko sati pre nego što je doživeo udes ispričao da ga mori misao zbog čega mu se baš ona pojavila u snu. Bio je veoma uznemiren i uprkos tome što su te večeri njegovo društvo i on slavili rođenje deteta jednog od Darkovih prijatelja."

Ali ovo nije sve što je ispričao: 

 

Lazić se vrlo potresao zbog onoga što je video u snu. Ispričao je da je jasno video Jelenu kako mu se približava, a kada je pokušala da mu nešto kaže, on nije razumeo. Tada se naglo probudio i san se prekinuo. Darko je tvrdio da nakon sna nije mogao oka da sklopi i da se jako potresao. Prijatelji su ga posavetovali da se ne opterećuje, a potom nastavili da piju i pričaju o vedrijim temama."

 

Ono što je sada najbitnije je to da je Darkovo stanje nakon nesreće stabilizovano ali potresne uspomene i priče nisu dozvoljene prilikom poseta, jer bi svaki napor za njegov organizam mogao imati negativne posledice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Krecemoooo?

A post shared by darkolazic (@lazardarkovic91) on

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker