OVO NIJE EMOTIVNI KRAH

Uvek možemo reći da smo napravili NAJBOLJU SVADBU a sad možemo komotno da se RAZVDEMO: Andreana Čekić OTKRILA šta je pravi RAZLOG za KRAJ NJIHOVE LJUBAVI!

0

Ništa u njihovom odnosu nije naslućivalo da je u pitanju toliko veliki problem i barijera. 

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Folk pevačica Andreana Čekić izazvala je pravu pometnju u javnosti kada je obelodanila da se razvodi od supruga Ivana Miladinovića u otvorenom pismu koje je podelila sa obožavaocima.  

 

Ona je na socijalnoj platformi "Instagram" objavila emotivnu poruku u kojoj je poručila da pored toga što ostaju prijatelji, nastavljaju i poslovnu saradnju, a to je mnoge iznenadilo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on

Ova vest rastužila je njihove kolege i prijatelje, a neverica se mogla osetiti i u mnogobrojnim komentarima koji su se nizali.

 

Ovim putem vas želim informisati, kao što to obično i uradim kada smatram da imam nešto važno da kažem. Ivan i ja imamo pre svega dugogodišnju profesionalnu saradnju, koja se neće prekidati zbog razvoda, jer oboje smo svesni da smo odličan "team" i da smo zajedno godinama gradili sve do čega smo danas stigli. Kad pogledamo oko sebe, oboje smo ponosni i srećni, a što je najbitnije - jedno drugom smo bili i ostajemo prijatelji, a to je najbolji oblik ljubavi." ,bila je jasna Andreana

Odlučili smo da nećemo davati izjave.

 

Ostaje da vidimo hoće li par i kada glave "ohlade", ostati pri istoj želji. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on

Ostaje da vidimo hoće li par i kada glave "ohlade", ostati pri istoj želji.

makonda-tracker