Džoni Dep: Anđelina Džoli je neverovatna majka

0
Holivudski superstar Džoni Dep smatra da bi, kada bi sebi na vrat natovario onoliko obaveza kao što ih ima njegova koleginica Anđelina Džoli, ubrzo završio u zatvoru
foto: BANG
foto: BANG

Na konferenciji za štampu održanoj povodom promocije filma Turista u Japanu, legendarni Džoni Dep izneo je samo reči hvale za roditeljske veštine koje poseduje njegova koleginica Anđelina Džoli koja zajedno sa svojim suprugom Bredom Pitom podiže čak šestoro dece. Glumac je fasciniran kako atraktivnoj zvezdi uspeva da balansira između mnogobrojnih poslovnih obaveza i brizi o devetogodišnjem Medoksu, šestogodišnjem Paksu, petogodišnjoj Zahari, četvorogodišnjoj Šajlo i dvogodišnjim blizancima Noksu i Vivijen.

- Anđelina je jedna divna, svestrana osoba koja je u stanju da se uživi u bilo koji lik. Ona je žena koja čvrsto stoji na zemlji, pametna, zabavna i iznenađujuće dobra majka. Tako je smirena čak i kada je okružena fotoreporterima. Ne znam kako bih se ja ponašao. Verovatno bih do sad već bio u zatvoru – rekao je Džoni.

Četrdesetsedmogodišnji ljubimac ženske publike, koji već trinaest godina živi u vanbračnoj zajednici sa francuskom glumicom i pevačicom Vanesom Paradi, pomalo se zbunio se na pitanje novinara o tome kako se osećao na snimanju intimnih scena sa seksepilnom Anđelinom.

- Moja porodica nije obaveštena da sam bio na snimanju. Ničeg se ne sećam, nemam ulogu i ne pojavljujem se u tom ostvarenju. Taj film uopšte ne postoji. Koja Anđelina? Ne mogu da se setim ko to beše, tako da sam čist – našalio se Dep.

makonda-tracker