oglASIO SE I SUPRUG

Ovakvu PRATNJU od nje NIKO NIJE OČEKIVAO: Jelena Karleuša u društvu opasnog frajera koji je zbog nje preleto hiljade kilometara! (FOTO)

3

Snimanje popularne emisije za Jelenu Karleušu ovog puta bilo je nešto drugačije od svih prethodnih.

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Kao i svake nedelje kada je zakazano snimanje okupe se brojni novinari i ekpie koji sa nrstprljenjem očekuju Jelenu Karleušu i svako njeno sledeće modno izdanje. 

 

Ovog puta mnogi su ostali iznenađeni.

 

Ne zbog garderobe, već zbog jednog zgodnog muškarca. 

 

Srebrno Versaće odelo sportskog kroja i lagana frizura bili su pevačicin izbor za taj dan, a brojni komentari na njen izgled svedoče da se fanovima Jelena veoma dopada u nešto opuštenijem izdanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Ono što je mnoge iznenadilo jeste da je Karleuša na snimanje došla u pratnji supruga Duška i ćerke Nike

 

Očigledno Duško odmara između obaveza prema svom fudbalskom klubu iz Kine a slobodno vreme koristi kako bi što više bio pored svoje porodice. 

 

foto: Printscreen/Instagram

Pored dobrog raspoloženja porodice Tošić, nasmejana je bila i Marija Šerifović, koja je juče proslavila svoj rođendan u radnoj atmosferi i društvu kolega. 

 

Pop diva je na svom Instagramu podelila prelepe trenutke, pa je tako uhvatila zagrljaj svoje ćerke i Marije uz veliki osmeh. 

 

foto: Printscreen/Instagram

Na kraju se oglasio i sam Duško koji je takođe čestitao Mariji rođendan, ali je i uhvatio romantičan trenutak sa svojom suprugom koje se zasigurno poželeo.

 

foto: Printscreen/Instagram

Jelena i Duško nisu skidali osmeh sa lica, pa je zaključak prisutnih da se njih dvoje vole i čuvaju baš kao i prvog dana. 

 

 

makonda-tracker