Na koncertu Željka Samardžića 100 dama iz Kraljeva

0
U susret tradicionalnom osmomartovskom koncertu u Beogradskoj areni, Željko Samardžić odlučio je da svojim pesmama te večeri obraduje i 100 dama iz Kraljeva

U saradnji sa kraljevačkim Crvenim krstom, popularni pevač je došao na ideju da vrati osmeh na lica žena koje su prethodnih meseci propatile i čija su domaćinstva pogođena teškim zemljotresom.

- Godinama veliki broj dama dolazi na moje koncerte, pevaju sa mnom, slušaju moje pesme. Razmišljao sam kako bih mogao da im se odužim za podršku koju mi pružaju i poželeo sam da emocije i enegriju podelim sa ženama koje su u Kraljevu prošle kroz vrlo težak period - rekao je Željko. Osim što će na koncertu osmog marta ugostiti 100 najugroženijih Kraljevčanki, Samardžić će se postarati i da one ugodno doputuju do prestonice i nazad. Pored brojnih obaveza pred beogradski koncert,  Željko je u utorak nastupio na Oskaru popularnosti Republike Srpske u Banjaluci, gde je osvojio oskara za pop pevača godine i oskara za duet godine za pesmu Ima nade sa koleginicom Jelenom Rozgom, koja će biti gost na njegovom koncertu u Areni.

makonda-tracker