PUCA NA VISOKO

Digla je ruke od SRBIJE: Dijana Janković poznatija kao DIDI J se ne ZADOVOLJAVA malim stvarima, već želi da osvoji modne piste Njujorka!

2

Ambicioznost i smelost su joj jača strana. 

foto: Dragan Jereminov
foto: Dragan Jereminov

Nakon višegodišnjih pokušaja da napravi karijeru u Srbiji, konačno je odustala, a za to ima i više nego objektivno objašnjenje. 

Dijana, koja već godinu dana insistira da je mediji zovu Didi J, donosi niz inovacija a jedan je od njih je da više ne spominje basnoslovne cifre i albume koje je grandiozno najavljivala sa američkim producentima.

Tiho se vratila u Srbiju, gde je gostovala u jednoj emisiji, istakavši da joj je muzička karijera postala hobi.

 

Odmalena sam želela da se bavim pevanjem u Amarici, nekako mi je to bio san, zato sam dosta radila na englesom jeziku, radila sam na akcentu, pratila sam svetske dive J Lo i Britney. Gradila sam karijeru u Srbiji, ali mi je to više bio hobi. Zatim sam otišla u Ameriku i upoznala neke menadžere koji su mi ponudili saradnju sa Shaggyjem."

Dodala je i da je muzičar bio oduševljen njenim pevanjem. 

 

 

Shaggy je oduševljen mojim glasom i mojim stajlingom i rekao je da će uraditi još neki duet sa mnom. Snimili smo spot u Majamiju, a on se pojavio na vreme i bila sam veoma uzbuđena."

Sada je njena pažnja usmerena i na dizajniranje, pa tako priprema reviju za Nedelju mode u Njujorku. Prošle godine je najavila i da snima rijaliti šou o svom životu. 

Od nje nas ništa ne bi iznenadilo, te verujemo da će nam tim formatom pokazati još svojih afiniteta.

 

 

 

makonda-tracker