Princ Vilijam i Kejt Midlton: Kraljevsko venčanje na Internetu

0
Najslavniji britanski par princ Vilijam i njegova verenica Kejt Midlton dobili su zvanični kraljevski sajt na kojem će moći da se dobiju sve relevantne informacije o venčanju ovog para
foto: BANG
foto: BANG

Sve vesti i zvanična saopštenja u vezi sa venčanjem britanskog princa Vilijama i njegove izabranice Kejt Midlton koje bi trebalo da se održi 29. aprila ove godine, moći će da se prate na oficijelnom sajtu koji je lansirala kraljevska kuća.

Budući mladenci zakleće se jedno drugome na večnu vernost na službi koja će biti održana u Vestminsterskoj opatiji. Kraljevska procesija će prolaziti pored nekih od najznačijih znamenitosti Londona, uključujući i dva parka - zadužbine britanskih vladara. Prijem na kojem će domaćin biti Njeno visočanstvo kraljica Elizabeta II biće upriličen u Bakingemskoj palati.

Iako će ovo biti sajt sa jedinim pouzdanim ali pomalo šturim informacijama o kraljevskom venčanju, na svetskoj mreži moguće je pronaći pregršt vesti koje se bave ovim posebnim događajem. S obzirom na to da bi većina dizajnera bila počastvovana da buduća princeza za venčanicu odabere baš neku od njihovih kreacija, sada se čitav modni svet utrkuje sa svojim predlozima za Kejtin autfit. Tako je i čuveni Manolo Blanik u magazinu Vanity Fair prikazao skicu cipelica u kojima je zamislio Kejt kako korača ovog sudbinskog dana.

Pogledajte snimak sa fotosesije održane povodom veridbe ovog para:

makonda-tracker