Džoan Kolins: Neprilike zbog preuske haljine

0
Zbog toga što se umalo onesvestila, legendarna glumica Džoan Kolins morala je ranije da ode sa prošlonedeljne zabave organizovane povodom ceremonije dodele Oskara

Dok su se druge zvezde provodile na glamuroznoj žurki koju je novinar Grejdon Karter upriličio povodom godišnje dodele nagrada Američke filmske akademije, legendarnoj Aleksis iz Dinastije iznenada je pozlilo. U jednom trenutku, slavna Džoan Kolins, odevena u ljubičastu haljinu pripijenu uz telo, osetila je simptome nesvestice zbog čega je njen suprug insistirao da je hitno prevezu u bolnicu, iako uzrok za glumičin kolaps i nije bio tako ozbiljan.

- Pravo da vam kažem, napravila sam pogrešan izbor odlučivši da za ovu priliku izaberem veoma usku haljinu. Doživela sam nešto poput tipične viktorijanske nesvestice. Nakon skoro sedam sati provedenih na zabavi, odjednom mi se zavrtelo u glavi. Izašla sam malo na vazduh, ali umalo što nisam pala. Nameravala sam da krenem kući našom limuzinom, ali je Persi odlučio da je pametnije da pozove hitnu pomoć. Odvezli su me u bolnicu i uradili sve moguće testove, sve dok mi doktori nisu rekli da sam potpuno u redu i otpustili me kući – rekla je sedamdesetsedmogodišnja glumica.

makonda-tracker