rešio!

Definitivno se razvode: Darko Lazić insistira na prekidu braka iz bolničke postelje - evo i zašto!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Saša

13-11-2018 16:45h
Ani će da svane! Niti će da trpi narkomana i pijanca, niti će da ostane na ULICI kada ga zelenaši oderu do gole kože!
Želim mu da ozdravi brzo i skroz!
A ovo devojče "verenica" se nadala klubovima i slikanju i lovi!
Bude li Darko i dalje ludovao, a para falilo, zbrisaće ona za max 3 meseca!
Sada je blam....ali videćete!

Matori Kesa

13-11-2018 18:08h
Sada ce zadrigla Sremcina kad se oporavi u zadrugu da se takmici sa Mikijem iz Kupinova - Ko je veci beduin !

Sone

13-11-2018 18:45h
Da li je moguce da svaki dan ima cetiri vesti o prascu narkomanu?

Doka

13-11-2018 21:25h
Ova mala je slatka ali je klinka .Sta ona njemu moze da pomogne i kako ona njega da usmeri a ocigledno decko ima velike probleme i ozbiljne lose navike.On ne donosi ozbiljne i prave odluke samo se prepustio zivotu.Ana je jaka,znas sta hoce i svanuće joj.

Zap mi je

14-11-2018 00:10h
@Doka
Dete ,spasavaj se,BEZI,

mirela

13-11-2018 23:42h
Anna,ti si spasena. Zao mi je ove male, covjek ima ozbiljne probleme

Realna

14-11-2018 04:38h
Marinini roditelji treba da uticu na nju da dobro razmisli o svojoj vezi. Ona nema ni 20 godina niti zivotno iskustvo da bi se zakopala u vezi sa ovakvim muskarcem. Na sta ce da lici njen zivot ako dodje dete, muz narkoman, alkoholicar i invalid, totalni pakao. Ona treba da zavrsi skolu, izlazi sa drugaricama i zivi svoju mladost a ne da trpi uzase koji tek predstoje kada on krene na rehabilitaciju i odvikavanje od droge i alkohola. Nije sramota reci cuj, nisam sigurna da mogu da ostanem sa sobom posle svega jer od ljubavi se ne zivi. Njega kad se pogleda to je da se uplasid kako se upropastio fizicki a tek sad izlazi na povrsinu koliko je mentalno propao od droge i alkohola. Svaka pametna devojka bi digla ruke.

Natasa

14-11-2018 18:21h
@Realna
Isto i ja mislim...tu devojku roditelji treba da posavetuju i sprece njenu propast...covek je alkos i ovisnik... a to je uzas za podnosenje!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: