Jelena Rozga: U vezi sam i mnogo nam je lepo

0
Pevačica Jelena Rozga srećnija je nego ikad jer uživa u ljubavi sa četiri godine mlađim izabranikom, a pred dolazak u Beograd gde će biti gost na koncertu Željka Samardžića osmog marta u Areni, potvrdila je za hrvatski Story da joj na privatnom planu cvetaju r
foto: Marko Grubišić
foto: Marko Grubišić

Svoj privatni život Jelena je uvek čuvala samo za sebe, a tako je i sada, kada kako mediji navode uživa u ljubavi s četiri godine mlađim Markom Budanovićem, menadžerom zadarskog kluba Forum.

- Istina je da sam trenutno u vezi i mnogo nam je lepo, ali ne bih govorila o imenima. Kad je o Marku reč, on je moj dobar prijatelj – smeškajući se rekla je splitska pevačica za hrvatski Story, a ništa rečitiji nije bio ni Marko.

- Nemam komentara. Nazovite Jelenu pa neka vam ona komentariše prirodu našeg odnosa. Mi smo samo prijatelji – pomalo nesigurno i zatečeno rekao je menadžer.

Ipak izvori bliski Jeleni i Marku kažu da je prava istina da su u početku bili prijatelji, a kada je pevačica prekinula četvoromesečnu vezu s dečkom Marijem Barišićem, počeli su da se intenzivnije druže i vremenom se među njima rodila ljubav. Njihovi prijatelji kažu da je menadžer pevačici u svemu podrška i da je, otkako su zajedno, prati na svim nastupima.

Priredio: Danilo Mašojević

makonda-tracker