Marko Đurovski: Magično zimovanje u Italiji

Muzičar Marko Đurovski nedavno se vratio iz Italije gde je na planinskim vencima Alpa uživao u društvu svoje izabranice Marije
1
1 / 2

Bivši učesnik rijalitija Farma nedavno se vratio sa zimovanja u Italiji gde je uživao u čarima sportova na snegu u društvu svoje devojke Marije.

- Na zimovanju sam bio u Italiji, gradiću Brunico koji se nalazi u podnožju planine i vrha Kronplac, koji je jedan od najboljih za skijanje na Alpskom vencu. Bio sam u društvu svoje devojke, a pošto smo hteli da se odmorimo od svih i svega i da se potpuno posvetimo jedno drugom, moram priznati da nam je ovo najlepši odmor u životu. Podigli smo vezu na najviši nivo – otkriva za Story.rs Marko koji vredno završava pripremu svog drugog albuma.

- Moram da završim album u minimalnom roku, jer uskoro će tri godine od kada je izašao prvi CD i mislim da je došao krajnji rok za izbacivanje novog, ostalo mi je da snimim još dve pesme, ali posto sve radim sam, moja publika će me razumeti, a ja im obećavam da će im se čekanje isplatiti – govori Đurovski.

Danilo Mašojević

makonda-tracker