Bojan Marović uručio donaciju Pampersa Kliničkom centru

Druga Pampers donacija u okviru kampanje 1 pakovanje = 1 vakcina, uručena je porodilištu Kliničkog centra Srbije u Višegradskoj ulici, prvog marta 2011. godine, a donacije je svečano predao pevač Bojan Marović
0
1 / 3

Glasovima majki iz cele Srbije na Facebook stranici Mamin svet, odlučeno je da je Beograd drugi grad u Srbiji koji je dobio Pampers donaciju.

Zahvaljujući roditeljskoj podršci kampanji 1 pakovanje = 1 vakcina, porodilištu u Kliničkom centru Srbije biće donirano 15 neonatalnih krevetića, sedam stolica za dojenje i sedam stolova za povijanje. Donaciju je uručio Bojan Marović, prijatelj kampanje Pampers za UNICEF 1 pakovanje = 1 vakcina.

Roditelji u Srbiji su glasanjem na Facebook stranici Mamin svet, izabrali četiri grada koja će dobiti Pampers donaciju. Prva je u okviru kampanje 1 pakovanje = 1 vakcina, uručena porodilištu u Senti početkom februara. Porodilište je obogaćeno za 15 neonatalnih krevetića, osam stolica za dojenje i osam stolova za povijanje.

Zahvaljujući roditeljima u Srbiji, koji su bili izuzetno aktivni, Pampers je do sada UNICEF-u donirao sredstva za nabavku preko 622.000 vakcina protiv tetanusa.

makonda-tracker