Merima Njegomir peva za Dan žena

0
Povodom proslave internacionalnog dana žena, hotel Holiday Inn Beograd će u okviru svoje hale Belexpocentar, 8. marta sa početkom u 20.30 h prirediti nezaboravno veče u duhu Rusije, a gosti će moći da uživaju u autentičnim ruskim specijalitetima uz melodije ru
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Prisutni gosti koji bi bar na tren želeli da se otisnu put daleke Rusije, tokom ove specijalne večeri će imati prilike da uživaju u raznolikom izboru ruskih ukusa i melodijama najlepših ruskih romansi. Spoj egzotičnih mirisa i ukusa, divnih melodija ruskih romansi i prijatnog ambijenta Belexpocentra, iznenadiće sva čula i biti karta za tročasovno putovanje kroz zemlju Dostojevskog, Ivana Groznog, zemlju Volge, Sibira i Kavkaza, kroz zemlju Babuški i Votke. Za adekvatan muzički ugođaj pobrinuće se internacionalni etno ansambl Daniluška, koji već više od četiri decenije postiže uspeh širom sveta. Ansabl Daniluška je poznat po etno muzici Roma sa Balkana i iz Rusije, koja je prema rečima kompozitora i predvodnika ansabla Danila Danilovića muzika koja se voli, sluša i gleda, tako da će prisutni u Belexpocentru ove večeri imati priliku da uživaju u svojevrsnom performansu.

Pevačica Merima Njegomir kroz bogati repertoar i vrsnu interpretaciju ruskih pesama učiniće da se za tren nađete u magičnom okruženju daleke Rusije. Ovo posebno veče zaokružiće gostovanje poznate slovenačke glumice i šansonjerke Lare Janković, čuvene i po svojim vrlo temperamentnim interpretacijama ruskih romansi.

Cena karte koja uključuje selekciju ruskih zalogaja i flašu votke da zagreje ovo zimsko veče iznosi 4.000 dinara.

makonda-tracker