zanimaće svet

Mišel Obama iznela ŠOKANTNE DETALJE privatnog života: Moje ćerke su začete VANTELESNOM OPLODNJOM

8

Njena autobiografska knjiga uskoro izlazi

mišel obama
mišel obamafoto: Profimedia

 

Bivša američka prva dama Mišel Obama otkrila je da je pre 20 godina imala spontani pobačaj te da su ona i bivši američki predsednik Barak Obama začeli svoje dve ćerke vantelesnom oplodnjom.

 

Mišel Obama (54) opisala je kako se par borio s neplodnošću u svojoj memoarskoj knjizi "Becoming" koja uskoro izlazi. Deo knjige posvećen je početku veze i braka s Barakom i njen put do majčinstva.

 

"Pokazalo se da iako je reč o dvoje ljudi koji žele postati roditelji, gaje duboku ljubav i imaju izuzetnu radnu etiku, oni ne mogu začeti dete", napisala je Obama u knjizi.

 

Kada je Mišel konačno ostala trudna, nekoliko nedelja posle imala je spontani pobačaj.

 

mišel i barak obama
mišel i barak obamafoto: Profimedia

 

"Osećala sam se izgubljeno i usamljeno i imala sam osećaj kao da sam podbacila jer nisam znala koliko su pobačaji česti, o njima ne razgovaramo", kazala je bivša prva dama u intervjuu tv-mreži ABC, čiji su delovi emitovani u petak.

 

U nastavku knjige je otkrila da su joj tretmani protiv neplodnosti omogućili da začne svoje prvo dete Maliju, a potom i drugu ćerku Sašu.

 

"Biološki sat je stvaran", kazala je Mišel. Kada je ušla u kasne tridesete godine, ona i njen suprug odlučili su se za vantelesnu oplodnju.

 

"Mislim da je najgora stvar koju mi žene radimo jedna drugoj to što ne delimo istinu o svojim telima i kako ona funkcionišu i kako ne funkcionišu", kazala je.

 

Memoari Mišel Obama trebali bi biti objavljeni u utorak. Ceo razgovor s novinarkom Robin Roberts biće na ABC-ju emitiovan u nedjelju veče.

 

 

makonda-tracker