mnogi su je osudili

S 14 GODINA SNIMALA JE SCENE ZA ODRASLE, A DANAS JE NAJTRAŽENIJA GLUMICA: Njen film u Srbiji tada je napravio POTPUNI HAOS, a evo šta ona misli o svemu! (FOTO)

4

Sporan film podigao je prašinu i izazvao reakcije javnosti

foto: Youtube/printscreen
foto: Youtube/printscreen

Ako vam ime Isidora Simijonović na prvu ništa ne znači, onda ćete se sigurno setiti filma "Klip" koji je u Srbiji i na našim prostorima napravio potpuni haos.

 

Razlog je taj što je film obilovao necenzurisanim scenama seksa koje je odglumila tada četrnaestogodišnja Isidora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isidora Simijonovic (@simijonovicisidora) on

Isidori je to bila debitantska uloga. Igrala je tinejdžerku Jasnu, iz predgrađa, koja turobnu svakodnevicu pokušava da potisne eksperimentisanjem u seksu, drogama, izlascima, perverzijama, a sve snimajući mobilnim telefonom - i sebe i ljude koji je okružuju!

 

Kako je tada rekla Isidora, mnogo je devojaka poput Jasne, u stvarnom životu, a Isidora je verovala da je film "Klip" mogao nešto da promeni.

 

Reč je o veoma zahtevnoj ulozi, ali kada sam pročitala scenario shvatila sam da je teško naći veći glumački izazov od ovoga. To je i razlog što sam uopšte prihvatila ulogu. Do pred sam početka snimanja nisam bila sigurna da li mogu da iznesem toliko emotivnih i zahtevnih scena. Mnogo mi je značilo što sam imala podršku porodice i rediteljke. Na kraju sam i sama bila zadovoljna - rekla je Isidora za jedan list u vreme beogradske premijere filma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isidora Simijonovic (@simijonovicisidora) on

Isidora je danas jedna od najtraženijih mladih glumica. Televizisjka publikaima prilike da je gleda u seriji "Jutro će promeniti sve" i u nastavku "Ubice mog oca".

 

 

makonda-tracker