Viki Miljković i Halid Bešlić snimili duet

1
Ako je verovati po impresijama koje stižu, kako od folk pevačice Violete Viki Miljković, tako i od bosanskog pevača Halida Bešlića, njihov duet Ne zna juče da je sad za vrlo kratko vreme osvojiće ne samo publiku u Srbiji i Bosni i Hercegovini već i šire
foto: Miša Obradović
foto: Miša Obradović

Ideja da se snimi ovaj duet potekla je od Viki pre skoro dve godine i odmah je i dobila pozitivan Halidov odgovor, ali je potraga za pesmom prilično potrajala, sve dok nisu našli pesmu koja im je legla. Reč je o pesmi za koju je tekst napisala Marina Tucaković, dok su oko muzike bile zaduženi Mirko Šenkovski poznatiji kao Džeronimo, kao i Dragan Tašković, koji je autor i aranžmana. Lepša polovina ovog dueta ne krije impresije povodom saradnje sa folk velikanom.

- Imam izuzetno poštovanje prema mom kolegi Halidu Bešliću i drago mi je da smo na obostrano zadovoljstvo realizovali ovu saradnju. Sigurna sam u uspeh pesme, a to mi je potvrdila i Halidova reakcija, što nije mala stvar ako se zna da on ima istančan sluh za hitove – govori Viki, dok je Halid bio mnogo kraći.

- Ljudi, ova pesma ne ostavlja ravnodušnim nikoga, verujte - kaže Bešlić.

Viki i Halid nestrpljivi su da i publika da svoj sud o ovom duetu koji će se pojaviti krajem meseca, ali do toga će se čekati još nepunih mesec dana, kada će započeti sa nastupima, ali i sa medijskom promocijom ove zajedničke pesme.

Danilo Mašojević

makonda-tracker