ISTINA NA VIDELO

Neki su mislili da se udala samo zbog NOVCA: Megan Markl i pre udaje ZARADILA MILIONE! (FOTO)

1

Megan Markl počela je samostalno da zarađuje još kao tinejdžerka, prvo je radila kao konobarica i hostesa.

foto: Profimedia

Tokom studija pokazala je interesovanje za diplomatiju, pogotovo na studentskoj razmeni u Argentini. Nakon toga shvatila je da je najviše zanima gluma pa je krenula u ostvarenje svog sna.

 

Nakon godina napornog truda, Megan se konačno "probila" u Holivudu, a epizodne uloge zamenio je prvi pravi ozbiljan glumački angažman. Dobila je ulogu u seriji "Suits". Danas iza sebe ima glumačku holivudsku karijeru koja joj je osigurala velike honorare.

 

foto: EPA/Craig Goldings

Ambiciozna Amerikanka sve svoje snove ostavila je po strani kada je pre dve godine upoznala ljubav života i zbog princa Harija u 36. godini stavila tačku na karijeru. Doselila je u London, verila se, udala i postala deo kraljevske porodice, u kojoj su neki od članova stalno zaposleni, a neki "uskaču" po potrebi.

 

Megan ima i svoju ušteđevinu. Iako više nije deo glumačkog sveta, njene scene i epizode serije u kojoj je glumla i dalje se prikazuju pa novac još uvek leže na njen račun, a tu je i zarada od prodaje nekretnine u Kanadi - porodične kuće koju je prodala za 1,6 miliona dolara.

 

 

makonda-tracker