ambiciozno

Više nije SAMO pevač: Saša Kovačević uložio više od MILION evra u NOVI biznis

2

Pevač je od juče ponosni vlasnik novog restorana.

saša kovačević
saša kovačevićfoto: Nebojša Mandić

Saša Kovačević otvorio je restoran!

 

Kako prenosi „Alo!“, popularni pevač je rešio da se maksimalno posveti privatnom biznisu, pa je tako sve vreme provodio sa arhitektom i majstorima i svaki slobodan trenutak je iskoristio za sređivanje restorana.No, kako je najveći problem bio naći kvalitetno osoblje i najbolje kuvare, Kovačević je odlučio da odreši kesu i, kako se navodi, uloži čak milion evra.

Saši je najvažnije bilo da pronađe vrhunske kuvare, da osim u odličnoj atmosferi, za koju će se potruditi bend koji je angažovao, gosti uživaju u odličnoj hrani. Koliko mu je važno da hrana bude visokog kvaliteta, svedoči i činjenica da je kupio peći za picu čija cena iznosi koliko jedan manji stan u Beogradu, a takve ne postoje u našoj zemlji", otkriva izvor za "Alo!" i dodaje da će plate radnicima u njegovom restoranu biti na zavidnom nivou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

Kovačević je zaposlio čak pet kuvara, koji su majstori svog posla, a kako sam načuo, njihova plata je 1.000 evra. Što se tiče konobara i pomoćnog osoblja, njihove plate se kreću do 500 evra. On će u svom restoranu imati ukupno 30 zaposlenih, ne računajući spoljne saradnike. Našao je i tim iskusnih menadžera koji će mu voditi posao, jer on nije od onih ljudi koji vole da naređuju i sprovode svoj autoritet", otkriva pomenuti izvor.

Mladi pop pevač konačno može da se odmori, jer je sve urađeno po njegovim željama, i sada mu ostaje da uživa i dočekuje goste.

Sasvim slučajno sam ušao u ugostiteljske vode. Moja devojka je htela da otvori salon lepote, pa smo počeli da tražimo lokal u kojem bi započela biznis. Međutim, dugo nismo mogli da nađemo nešto što bi zadovoljilo naše kriterijume, pa su nam tek nedavno ponuđena dva lokala u naselju u kojem živim. Radi se o vrhunskoj lokaciji i verujem da će to biti jedan od najlepših restorana u Novom Beogradu", izjavio je svojevremeno Saša.

 

makonda-tracker