sve se dobro završilo

Ketrin Zita Džons: Neprilika iz koje ju je viteški spasio suprug Majkl Daglas

0

Oskarovac Majkl Daglas viteški je odbranio svoju suprugu Ketrin kada ju je u predvorju jednog hotela u Londonu napao fotoreporter

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni glumački i bračni par Ketrin Zita Džon i Majkl Daglas boravili su nekoliko dana u engleskoj prestonici, gde je zgodna brineta u četvrtak od samog princa Čarlsa primila visoko priznanje za svoje filmske i humanitarne zasluge postavši tako Zapovednik Reda Britanske imperije.

 

Međutim, kasnije te večeri, dok su se probijali kroz gomilu novinskih izveštača koji su se sjatili ispred hotela u kojem su odseli, Ketrin je doživela neprijatnost pošto ju je jedan od fotografa, navodno, povredio.

 

- On me je udario! – uzviknula je u tom trenutku, navodno, Ketrin.

 

Nakon što se prvo pobrinuo da mu se supruga nađe u bezbednoj zoni unutar hotela, šezdesetšestogodišnji Majkl je potražio čoveka koji se usudio da pipne njegovu dragu i razrešio situaciju.

 

- Videli ste i sami šta se desilo. Inače, fenomenalno smo se proveli tokom ovog puta, ceremonija je bila sjajna i svi smo veoma radosni – rekao je posle incidenta Majkl novinarima magazina Entertainment Tonight.

 

 

makonda-tracker