porodična drama

O njemu NIKADA ne govori: Marija Šerifović preživela je STRAŠAN GUBITAK u porodici

0

Pevačica ne želi da govori o svom polubratu koji je tragično preminuo.

marija šerifović
marija šerifovićfoto: Dragana Udovičić

Nije mnogo poznata informacija da je jedna od naših najpopularnijih pevačica Marija Šerifović imala polubrata koji je preminuo nakon borbe sa teškom bolešću.

 

Naime, kako navodi "Srbija Danas", njen otac Rajko i majka Verica su se razišli, a usledeo je buran period i suđenja oko imovine. Marija sa očeve strane ima polubrata Danijela sa kojim je u sjajnim onosima, a on se takođe bavi muzikom, što je javnosti poznato.

 

Međutim, pevačica je je imala još jednog brata Dušana iz očevog prethodnog braka, koji je umro 2013. nakon teške bolesti, u 42. godini. Dušan je rođen u Rajkovom jedanaestogodišnjem braku s Mirom, koja se posle razvoda sa sinom odselila u London. Iako nije bila u dobrim odnosima sa Rajkom, pevačica je ipak popustila i pomogla svom ocu kad mu je to bilo najpotrebnije. Harmonikaš je krivio svoju ćerku Mariju za probleme koje ima u životu, a nedavno je priznao kako je shvatio da mu ona želi dobro. Kako se navodi, popularna pevačica mu je iznajmila stan i šalje mu novac.

 

S druge strane, Šerifovićeva retko kad govori o svom privatnom životu, ali ono što je istakla jeste da je za sada sve u dobrom redu.

Roditelje ne možemo da biramo, ja svoje roditelje volim, svi imamo ovakve ili onakve trenutke i svi imaju u svojim porodicama probleme, samo je razlika u tome što je neko javna ličnost, pa se to zna, a o drugima se ne zna… Tako da Šerifovići su u Kragujevcu uživaju, mirni, namireni", rekla je Marija.

 

makonda-tracker