Princ Majkl i Paris Džekson: Želimo da postanemo filmske zvezde

0
Iako ne nameravaju da krenu stopama svog slavnog oca i posegnu za mikrofonom, stariji sin i ćerka tragično preminulog kralja popa Majkl Džeksona odlučili su da krenu u ostvarenje svojih holivudskih snova

Gostujući na američkoj televiziji ABC News, četrnaestogodišnji Prins i njegova dve godine mlađa sestra Paris otkrili na koji način planiraju da se ostvare u svetu šou biznisa.

- Trenutno razmatram nekolicinu ponuda. Uglavnom je u pitanju producentski posao – izjavio Prins Majkl, čije interesovanje za filmsku produkciju je najviše podržavao njegov legendarni otac Majkl Džekson.

Za razliku od svog brata, Paris je odlučila da se prvo oproba na daskama koje život znače.

- Mislim da ću se sledeće nedelje prijaviti na audiciju za jednu predstavu – rekla je devojčica.

Njihova baka Ketrin smatra da je umetnički talenat koji poseduju skoro svi članovi porodice Džekson nešto što se u kod njih u kući razvija od malih nogu. Ona je takođe dodala da iako svo troje dece pop ikone Majkla Džeksona pokazuju tendenciju da jednog dana izgrade karijeru u svetu zabave, između Prinsa, Paris i devetogodišnjeg Blanketa nema rivalskog odnosa.

- Paris se obuče kao mala konobarica ili izabere neki drugi kostim, a onda oni zajedno snimaju svoje male filmove – pohvalila je svoje unučiće Ketrin.

makonda-tracker