Poziv na audiciju za dečije glasove u crtanom filmu Rio

0
Audicija za dečije glasove u crtanom filmu Rio, novog ostvarenja autora Ledenog doba, održaće se u multipleksu Kolosej 2. marta u 11 časova

Pozivaju se zainteresovane devojčice i dečaci, uzrasta od 9 do 12 godina, da dođu u pratnji nekog starijeg, zabave se na audiciji i nauče ponešto o glumi i načinu na koji se sinhronizuju crtani filmovi.

Žiri, koji čine reditelj sinhronizacije Rija, Dragan Vujić Vujke, i glumci koji su pozajmili glasove – Jelena Petrović i Marko Živić, odabraće jednu devojčicu i jednog dečaka koji će dati svoje glasove prvom sinhronizovanom crtanom filmu ove godine.

Rio, čija je premijera zakazana za 14. april, je duhovita animirana avantura za sve generacije, nastala u studiju Blue Sky. Priča prati papagaja Plavka, kućnu pticu koja ne ume da leti, na putu u egzotični Rio de Žaneiro. Tamo će upoznati poslednju ženku svoje vrste, Biserku, kao i mnogo prijatelja koji će mu pomoći da nauči da leti. Glavnim junacima, Plavku i Biserki, glasove su pozajmili Ana Sofrenović i Dragan Mićanović, kao i Jelena Petrović i Marko Živić.

Zainteresovani za audiciju prijavljuju se na e-mail adresu rioaudicija@mcf.rs. Potrebno je naznačiti ime i prezime, godinu rođenja, broj telefona. Broj učesnika i učesnica u audiciji je ograničen, tako da će prvenstvo imati oni koji se ranije prijave.

Sve informacije mogu se naći na adresi www.mcf.rs, kao i dobiti pozivom na broj telefona 011 3836939 radnim danima od 9 do 17 časova.

makonda-tracker