večna tama

Čuveni pevač podelio NEIZMERNU TUGU nakon SMRTI sina: Osećam da je prisutan, čujem ga kako mi se obraća, iako nije više tu

0

Njegov sin je pao sa stene, ostao je brat blizanac

Nik kejv
Nik kejvfoto: Profimedia

 

Muzičar Nik Kejv (61) je obožavateljima podelio veliku bol koju osjeća otkad mu je 2015. preminuo sin. Kejv je odgovorio na pismo obožavateljkeice koja je ispričala kako još uvek oseća 'prisutnost' pokojnih članova porodice i rekao kako i on oseća prisutnost svog sina.

 

- Ako volimo, tugujemo. Osećam prisutnost svog sina, svuda, premda više nije s nama - rekao je frontman banda Nick Cave and the Bad Seeds, prenosi BBC.

 

Nikov sin Artur je pre tri godine pao s 18 metara visoke litice i preminuo u bolnici. Kasnije se ispostavilo da je tinejdžer bio pod uticajem LSD-a, prenosi Daily Mail.

 

Njegova supruga Suzi Bik (48), modna dizajnerka i majka blizanaca Erla i pokojnog Artura obasnila je da joj je posao postao uteha i beg nakon porodične tragedije.

 

- Pokušavam naći utehu. Čitam knjige u kojima piše da moram pronaći snagu jer moj Arthur i dalje živi u mom srcu. Da, on jest u mom srcu, ali on ne živi, njega nema i to je bolno - rekao je prošle godine Kejv.

 

Australski pevač svojim je dubokim glasom i ‘mračnim’ pesmama oduševio i na zagrebačkom nastupu. Fanovi tvrde da su nakon nesrećne pogibije sina Nikovi koncerti postali mnogo emotivniji.

 

Tuga je strašan podsetnik na dubinu naše ljubavi i bespogovorna je poput ljubavi. Ona okupira srž našeg bića i kroz naše prste se širi do granica svemira - ispričao je Cave.

 

Dodao je kako sve vreme oseća Arturovu prisutnost.

 

- Čujem ga kako mi se obraća i vodi me, iako možda nije tu. Ti duhovi, poput ideja, govore o mogućnosti. Pratite svoje ideje, jer se s njihove druge strane nalaze promene, razvoj i pokajanje. Prizovite ih i dajte im život, jer njihove nestvarne ruke nas vraćaju u svet iz kojeg smo izbačeni - u bolju sadašnjost i nezamislive promene - kaže Kejv.

makonda-tracker