nije bilo mesta

UVUKLA MU SE POD KOŽU: Dastin Biber svojoj ljubavi posvetio tetovažu koju je napravio na licu! (FOTO)

0

Pevač smatra da se mnogi ne tetoviraju zbog bola od uboda...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Kanadski pevač Džastin Bieber (24) veliki je obožavatelj tetovaža, a nedavno je napravio i jednu na licu, piše Daily Mail.

 

Tetovaža se jedva vidi, ali je jedna od bitnijih za pevača. Navodno ju je posvetio supruzi Hejli Boldvin (21). Istog dana se tetovirala i ona, a majstor za tetovaže Keith McCurdy tvrdi da se Džastinova malena tetovaža nalazi iznad leve obrve, ali je Džastin vešto skriva kosom.

 

- Nisu napravili uobičajene tetovaže kakve parovi najčešće dolaze raditi. Ne želim otkrivati detalje - rekao je majstor za tetovaže.

 

Džastin Bieber je nedavno na Instagramu postavio fotografiju svog oslikanog torza, a obožavatelji su zaključili da je tetovirao lice jer na torzu više nema mesta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

- Da tetoviranje ne boli, svi bismo to radili. Dobro, možda baš ne svi. Proveo sam stotine sati na stolu za tetoviranje i ne bih ništa menjao. Apsolutno obožavam umetnost i moje telo. Sve je to jako zabavno - napisao je Bieber na Instagramu.

 

Povodom nove ljubavne tetovaže nije se oglasio. Telo je tetovažom prvi put ukrasio sa samo 16 godina, kad se na boku odvažio tetovirati pticu, a ubrzo nakon toga su otac i on otišli na telo ispisati reč 'Isus'.

 

Otac i sin na to su se odlučili posle posete Izraelu. No Bieber tu nije stao. Na lijevoj nozi ima i lik Isusa, ruke sklopljene za molitvu, a na desnu ruku stavio je kanji - japanski simbol za muziku.

 

Džastin i njegova izabranica manekenka Hejli venčali su se kod matičara u New Yorku nakon četveromesečne veridbe.

 

Uskoro planiraju još jednu ceremoniju na koju će pozvati porodicu i brojne prijatelje i kolege. Strani mediji javljaju kako će spomenuto slavlje verojatno biti na imanju u Kanadi koje je pjevač letos kupio za veliku sumu.

 

Kako javlja TMZ, popularni par se planirao venčati iduće godine, ali su se ipak predomislili. Pre venčanja su izvadili bračnu dozvolu, a Džastin je bio presrećan.

 

 

makonda-tracker