OPORAVLJA SE

Nakon svega, Darko Lazić ima samo JEDNU ŽELJU: Pevač u svesnom stanju, od lekara traži samo OVO!

0

Pevač Darko Lazić i dalje je u KBC "Zemun" gde su lekari uspeli da mu stabilizuju stanje ali ga uskoro očekuje još jedna operacija. Njegovi najbliži su sve vreme uz njega, a on non-stop traži samo jednu ženu.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Naime, Darko se medicinskom osoblju često žali na bolove u nozi i sve vreme traži da mu dovedu verenicu Marinu Gagić. Darko je u svesnom stanju i oseća se bolje zbog čega su lekari odlučili da ga operišu sledeće nedelje.

 

- Darko sada komunicira sa lekarima, kao i sa porodicom koja mu dolazi u posetu. Osoblju u KBC Zemun se žali na bolove u nozi, što je i normalno u njegovom stanju jer još nije operisan. Ono što je iznenadilo mnoge jeste to da Darko non-stop traži da vidi devojku. U svakoj komunikaciji sa lekarima i sestrama u bilo koje doba dana traži da mu dovedu Marinu. Veoma je vezan za nju i najviše mu prija kada je ona pored njega - kaže izvor iz KBC Zemun.

Kako će Darko biti operisan sledeće nedelje postoji mogućnost da iz ove bolnice izađe za manje od mesec dana.

 

- Kod pacijenata kao što je Darko nije moguće dati precizne prognoze kada i kako će se njegovo zdravstveno stanje odvijati. Jedan od lekara je porodici pevača dao nadu da postoji šansa da za petnaest dana ode kući ili bar napusti intenzivnu negu, što je svakako znak da je njegovo stanje mnogo bolje. Pluća i bubrezi su mu i dalje u lošem stanju, pa se čeka da se vidi kako će se situacija odvijati dalje - otkriva izvor.

 

Inače, lekari su danas odlučili da će Darko u sredu imati operaciju kuka, a smatraju da se organizam dobro oporavlja. Kao što je već poznato, Darko ima ekstenzije kako noga ne bi počela sama da zarasta, a lekari do sada nisu mogli da ga operišu, jer su čekali da mu se stanje što više stabilizuje. Trenutno su unutrašnji organi problem, on je svakodnevno na dijalizi kako bi time pospešili rad bubrega i ojačali ostale organe.

 

 

makonda-tracker