Sandra i Andrej Meljničenko: Dan ljubavi na Karibima

Supružnici Sandra i Andrej Meljničenko i ovu godinu počeli su višenedeljnim odmorom na ostrvu Sveti Bartolomej u Atlantskom okeanu gde su na peščanim plažama i toplim talasima obeležili i praznik zaljubljenih
4
1 / 5 Foto: Eyeprime

Bivša članica dens grupe Models Sandra Meljničenko i njen suprug, ruski milijarder Andrej Meljničenko, proslavili su Dan zaljubljenih na ostrvu Sveti Bartolomej, smeštenom u arhipelagu Mali Antili. Karipsku avanturu započeli su još sredinom januara, a na odmoru će, kako Story saznaje, ostati do 8. marta kada će sa nekoliko najbližih prijatelja upriličiti i proslavu Andrejevog trideset devetog rođendana. Inače, ovo karipsko ostrvo omiljeno je poznatom paru i na njemu tradicionalno provode početak svake godine. Iako ponekad na svoja putovanja povedu i nekog od prijatelja, kao što je to bio slučaj prošle godine kada je s njima jahtom plovila hrvatska pop zvezda Nina Badrić. Ovoga puta, osim što su uživali na Svetom Bartolomeju, Sandra i Andrej  otplovili su i do Barbude poznate po nepreglednim peščanima plažama specifičnim po svojoj roze boji. Baš na Barbudi nastale su i poslednje paparaco fotografije pokojne Lejdi Di i njenog verenika Dodija al Fajeda, inače omiljenog para Meljničenkovih, koje su po objavljivanju tada predstavljene kao početak njihove ljubavi.

Inače, u sastavu velelepne jahte A, koju je Andrej nazvao po prvom slovu pravog imena svoje supruge Aleksandre, nalaze se veliki apartmani, šest luksuznih kabina rezervisanih za četrnaest gostiju, kao i sobe za četrdeset dva člana posade. Bazen koji je u Hamburgu dizajnirao Filip Stark s potpisom nemačke kompanije Blohm and Voss, prekriven je staklenim krovom, dok je u sklopu palube i hangar za helikopter, kao i nekoliko brzih brodova dugačkih deset metara. Morska neman Sandre i Andreja Meljničenka teška je gotovo šest tona, može da plovi brzinom od dvadeset sedam milja na sat i dugačka je 122 metra, odnosno za šest metara duža je od jahte Pelorus Romana Abramoviča, Andrejevog zemljaka i vlasnika FK Čelzi. Šuška se da se u Hamburgu već pravi nova jahta koju će Andrej pokloniti svojoj voljenoj izabranici čim se vrate sa Kariba. Do tada uživaju u uzajamnim izlivima nežnosti, a o jačini njihovih emocija koje nisu splasnule ni nakon pet i po godina braka, najbolje govore ove Storyjeve ekskluzivne fotografije koje pokazuju jedan od romantičnih dana poznatog para na Svetom Bartolomeju.

Nikola Rumenić

makonda-tracker