Lejdi Gaga kuma sinu Eltona Džona

1
Kontroverzna umetnica Lejdi Gaga trebalo bi uskoro da postane krštena kuma malenom Zahariju, bebi koju su na Božić dobili Elton Džon i njegov partner Dejvid Furniš
foto: BANG
foto: BANG

Čuveni muzičar Elton Džon i njegov suprug, filmski producent Dejvid Furniš nedavno su nagovestili da će planetarna zvezda Lejdi Gaga igrati važnu ulogu u životu njihovog sinčića Zaharija kog im je 25. decembra prošle godine na svet donela surogat majka. Iako još uvek nisu izdali zvanično saopštenje, nije više nikakva tajna da su Elton i Dejvid odlučili da je baš Stefani Džermanota, sa kojom su se sprijateljili pre godinu dana nakon dodele Gremi nagrada, jedina osoba u koju bi imali poverenja da bude kuma njihovoj bebi.

- Stefani je sačinjena od prihvatanja i tolerancije. Veruje u to da svako može da bude kakav god hoće, da niko nije u obavezi da živi prema pravilima konformističkog sveta i da svako od nas može da ima korist od sopstvene individualnosti. Sloboda da svako bude ono što jeste, radi ono što hoće i voli koga god želi, predstavlja najbolju poruku koju je moguće preneti na ovom svetu. Elton i ja nikada ne razgovaramo o tome šta bi mi voleli da Zahari postane kada poraste. Nije važno da li će biti muzičar, lekar ili nešto drugo. Nadamo se da će odrasti u srećnu osobu koja će imati mogućnost da se u životu bavi čime god poželi i bude slobodan da bira svoj put – rekao je Furniš.

Autorka nedavno objavljenog hita Born This Way, pesmi koja se bavi obespravljenim ljudima, ispričala je u jednoj američkoj TV emisiji kako je glamurozni izgled njeno prirodno stanje i da nikada sebi ne dozvoljava da joj raspored dnevnih obaveza utiče na to kakvu će garderobu izabrati da nosi tog dana.

- Ja sam osoba koja živi glamuroznim i stilski osmišljenim životom. To nema veze sa novcem ili bilo čim drugim. Naprosto, to je način na koji ja biram kako ću da živim svoj život. Probudila sam se jutros u svom stanu u Njujorku i jednostavno poželela da danas budem potpuno svoja. Odabrala sam da obučem svoj second hand mat lakovani kombinezon, a ove vrtoglave platforme su trenutno moje omiljene cipele – pohvalila se Lejdi Gaga koja kasnije tokom programa pokušala da ubedi voditeljku Gejl King da su šiljci boje kože koji odskora krase njeno lice oduvek tu, samo da je čekala da izađe Born This Way da bi ih pokazala svima.

Pogledajte kako je Lejdi Gaga bila obučena u emisiji Gayle King Show:


makonda-tracker