odakle joj to?

Slobi Radanoviću PREKIPELO zbog Lune: Istina je da smom se videli dan pred njen ulazak u rijaliti, ali jako me je RAZOČARALA!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Budi

29-10-2018 22:01h
muskarac. Ostavi se pravdanja. O pokojnicima sve najlepse, tako i o bivsoj. Da si bio musko, ne bi varao isperd zene, niti bi ona dozvolila sebi da gleda isto., da vredi. Oboje ste, to, sto ste. Devojka je bila mlada, a, vas dvoje, izivljeni i neostvareni. Kakva je Luna, ne znam, lose odgojena sigurno,. Iskoristi ste je, takvu, kakva je.

Ma nemoj

30-10-2018 08:58h
@Budi
Mislim da su i Luna i SLoba odgovorni za svoj deo price. Nije Luna zrtva u celoj prici... Ona je samo nesposobna da popularnost iskoristi. Sloba je napravio veliku glupost varajuci zenu ispred milionskog publikuma, ali se posle majstorski izvadio. Ko god da ga savetuje koji stav da zauzme i kako da se ponasa - odlicno ga savetuje!
Meni je Kijina uloga u celoj prici bila najteza. Ko nije doziveo prevaru ne zna kako to boli do srzi. Bez obzira na odnos njen sa njenim muzem, gledati prevaru pred ocima kida zensku dusu.
Sto se tice Lune, ona je bila prilicno osorna i lebdela u oblacima sto je Sloba bas nju odabrao. Zdusno bodrena od majke svoje i oca, mislila je da je uhvatila Boga za bradu. Kad je sve krenulo naopako onda su joj svi krivi a ona je zrtva.
Ja je ne podnosim iz licnih razloga. I meni je muza otela balavica, bas je bila Luninih godina. Kada je videla ono sto je mislila da ce nekako njoj da pripadne (zivotnu ustedjevinu koju smo muz i ja stekli) bila je spremna da gazi preko mrtvih.
Iako je muz kriv sto se upusta u vezu van braka, ne moze da se preskoci odgovornost balavice koja digne rep da ker naskoci. To je za mene nemoral, otimati tudjeg muza.

Draga

29-10-2018 22:26h
Jedan dan,ako ikada budes imao kcerku i bude nesretna u ljubavi seti se ove devojke koju si ti i ova tvoja bivsa iskoristili ,za popularnost i slavu.

DD

29-10-2018 22:45h
Ti da kazes, da te je ona razocarala,kako te nije sramota sve si joj lagao,samo u cilju ,da je zavedes i iskoristis,jer da se ne zavaramo zrtva je ciljano odabrana,jer je vecina sire javnosti znala tko je Luna Djogani.

MM

30-10-2018 13:47h
@DD
Pa o cemu se ovde radi?gledali smo ko je koga zavodio i histerisao,Luna je devojka koja ima ozbiljne probleme.Zasto ste silovali ovog coveka da ostane sa njom?
Ako je ne voli,ne odgovara mu....zaboga,ima decko pravo da zivi i voli koga god hoce
Ne izmisljajte teorije zavere.Zaboravljate da smo gledali i gledamo...
ovde skidam kapu naravno Kiji.Kako je mogla ziveti sa ovakvim covekom...

Nale

29-10-2018 23:12h
Zalosno je sto Luna preti javno Slobi da nece nigde pevati,da se igra vrucim stvarima u vezi nacionalnosti-da ga ponizava.
Slobodan je trebalo javno da joj kaze otvoreno da ga ona vise ne zanima i da se razocarao u nju-njeno ponasanje i ponasanje Anabele!

Sanja

29-10-2018 23:13h
Slobo bezi od Lune i Anabele!!! Upropascavaju te,omalovazavaju.Sve sto kazu ruzno za tebe govori o njima!

MMM

30-10-2018 07:18h
Pogani ste, Kija i ti Slobodane, pravi ste beskicmenjaci, bez ponosa, obraz ko' opanak i td. Iskoristili ste Luninu slabost i mladost da bi ste se proslavili. Gde ce vam dusa ? Slobodane ti si taj koji si bio ozenjen, sto nisi odbio Lunu ako te je jurila da bude sa tobom ? A Kija -sadista, ulazi u zadrugu da dozivljava i gleda sta joj muz radi. Sve isplanirano u napred od vas dvoje. FUJJJJJJJ

ceca

30-10-2018 09:47h
daj boze da sutra imas cerku, karma je cudo, sve ce se vratiti i tebi tvojoj bivsoj
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: