ŽENE JOJ MOGU POZAVIDETI

KAO MILION DOLARA JE: Ova manekenka uskoro puni 65 godina, a IZGLEDA BOLJE nego devojke u dvadesetim (FOTO)

1

Prelepa manekenka privlači poglede svih u sedmoj deceniji života

Kristi brinkli
Kristi brinklifoto: Profimedia

Manekenka Kristi Brinkli uskoro će proslaviti 65. rođendan. Uprkos činjenici da je u sedmoj deceniji života, ova manekenka izgleda i više nego fantastično.

 

Iako nam je jasno kako nije sve na njoj majka priroda, što je i sama priznala, Kristi se ulepšavala umereno i sa stilom, pa verujemo da bi joj na izgledu pozavidele i neke mlađe žene.

 

Kristi brinkli
Kristi brinklifoto: Profimedia

Plavokosu Amerikanku svojevremeno su nazivali najseksi ženom na svetu. Ona je sedamdesetih godina prošlog veka pozirala za kultne časopise, čak 25 godina reklamirala kozmetičku kompaniju "CoverGirl", a bila je i glavna zvezda spota za legendarni hit "Uptown Girl". Bili Džoel, koji je tvorac tog hita, bio joj je i jedan od supruga, a lepa Kristi se udavala čak četiri puta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christie Brinkley (@christiebrinkley) on

 

Takođe, Kristi je majka troje dece – dve kćeri i sina. Iako su njene kćerke prave lepotice, mnogi često komentarišu da mama i dalje izgleda bolje od njih. To se posebno moglo čuti 2017. godine, kada su sve tri pozirale na naslovnoj strani časopisa "Sports Illustrated", što je bilo čak 38 godina nakon manekenkine prve naslovne strane.

 

Sigurno je da bi svaka žena volela da čuje ovakav kompliment.

 

 

makonda-tracker