En Hatavej i Džejms Franko: Mjuzikalni Oskar

0
Za ovogodišnju ceremoniju dodele Oskara glumci En Hatavej i Džejms Franko spremaju specijalan nastup tokom kojeg će izvesti scene iz mjuzikla Evita i Briljantin na, kako tvrde, urnebesno smešan način

Osamdeset treća dodela prestižnih nagrada Američke akademije za filmsku umetnost biće održana u nedelju, 27. februara u prostorijama Kodak teatra u Los Anđelesu. Za ovaj događaj koji će okupiti sam krem holivudske scene, mnogobrojne filmske zvezde biraju svoju najbolju garderobu, najlepši nakit, najboljeg frizera i najkvalitetniju šminku kako bi zablistali na najglamuroznijoj svetskoj ceremoniji.

Međutim, glumci En Hatavej i Džejms Franko koji će ove godine biti u ulozi voditelja, za ovo posebno važno veče spremaju se na potpuno drugačiji način. Oni su, naime, odlučili da obraduju sve svoje ugledne goste i jedinstvenim nastupom tokom kojeg će odati počast čuvenim mjuziklima Briljantin i Evita, tako da poslednje dane pred veliki šou provode grozničavo vežbajući plesne korake, ali i spremajući se za sve neprilike do kojih bi moglo da dođe tokom revijalnog dela programa.

Pogledajte kako En Hatavej i Džejms Franko treniraju za svoj specijalni nastup na dodeli Oskara:

Vidite i kako bi se En i Džejms snašli u nepredviđenoj situaciji u slučaju da do nje dođe:

makonda-tracker