drama na slavlju u beogradu

Njihovo venčanje na Jamajci pre dva meseca okupilo je čitavu ESTRADU: Mlada srpska milionerka doživela MOŽDANI UDAR, hitno prebačena u bolnicu Sveti Sava!

8

Srpska milionerka Ana Popović (25), supruga uglednog biznismena Ljubiše Krstajića, nedavno je doživela moždani udar, ekskluzivno saznaje Kurir.

foto: Instagram
foto: Instagram

Dvadesetsedmogodišnja beogradska lepotica bila je na proslavi rođendana sina Gorana Karića i Ivane Mišković i nijednog trenutka se nije požalila da joj je loše.

 

Neko vreme nakon što je proslava počela, ona se srušula za stolom, kažu dobro obavešteni izvori koji su prisustvovali drami koja se odvijala. Oni navode da se sve odigralo brzo. Kada se srušila, nastala je panika, ali su svi koji su bili oko nje brzo reagovali i pružili joj prvu pomoć.

 

- Ana je na zabavu došla veoma raspoložena. Slavljeniku je čestitala rođendan, a zatim se smestila za sto s prijateljima i poručila piće. Ništa nije ukazivalo da nešto loše može da se dogodi. Sve je bilo u redu do trenutka kada joj je pozlilo. Onesvestila se pred svima, a ljudi su odmah pritrčali da joj pomognu. Zabava je prekinuta, a sve se odigravalo kao na filmu - priča sagovornik Kurira.

 

foto: Instagram


On kaže da Hitnu pomoć nisu zvali, nego su je privatnim automobilom odvezli u Urgentni centar.

 

- Lekari su je primili i konstatovali da je u pitanju moždani udar sedmog stepena. Sva sreća da su njeni prijatelji bili pribrani i da su reagovali na vreme, inače ko zna kako bi se sve završilo. Nakon što su joj uradili detaljnije analize, kolima Hitne pomoći je prebačena u bolnicu „Sveti Sava“ - završava naš izvor.

 

foto: Instagram

Kako saznajemo, njeno stanje je zasad stabilno, ona se oporavlja, ali mora i dalje da bude u bolnici.

 

O svadbi Ane Popović i 34 godine starijeg hotelijera Ljubiše Krstajića, koja je bila krajem avgusta na Jamajci, svi su pričali. Njihovo venčanje slavilo se čak tri dana, a tome su prisustvovali Brena, Boba Živojinović, njegov sin Filip i njegova supruga Aleksandra Prijović, Andrija Milošević s devojkom Aleksandrom Tomić, Branka Nevistić s mužem, kao i Elena i Jugoslav Karić.

 

 

makonda-tracker