Dženifer Lopez: Suze za kraj Idola

0
Pop pevačica Dženifer Lopez nije uspela da suzdrži svoja osećanja i ne zaplače na kraju desete sezone takmičenja American Idol, a ovaj emotivni krah mediji dovode u vezu sa sve brojnijim pričama o njenom razvodu od Marka Antonija
foto: BANG
foto: BANG

Trend pokazivanja najintimnijih emocija pred milionskim auditorijumom u gledanim šou programima sve više uzima maha. Nakon potresnih priča Nataše Bekvlac i Seke Aleksiće koje su se ponesene emocijama i zaplakale u emisiji Ami G Show, i jedna svetski poznata dama nije rasplakala se  pred TV gledaocima.

Dženifer Lopez, koja je prethodnih meseci učestvovala kako član žirija u muzičkom takmičenju American Idol, nije uspela da obuzda emocije zbog kraja ovog takmičenja i opraštanja od takmičara. Popularna Džej Lo plakala je na ramenu svojih kolega iz žirija Rendija Džeksona i Stivena Tajlera, a tek nakon nekoliko minuta uspela je da obuzda svoje suze.

Zgodna pevačica proteklih nedelja bila je na meti medija i zbog insinuacija da je njenoj ljubav sa suprugom Markom Antonijem došao kraj, i da će se par koji ima blizance Maksa i Emu uskoro razvesti.

Danilo Mašojević

Pogledajte kako je izgledao deo emisije American Idol kada se zaplakala Dženifer Lopez:

makonda-tracker