Dino Merlin najpopularniji na internetu

0
Nepunih 48 sati nakon sto je 21. februara premijerno izvedena u televizijskom šou programu BH Eurosong, pesma Dina Merlina Love In Rewind postala je najgledanija u kategoriji muzike na YouTube-u

Svi koji su u sredu 23. februara u popodnevnim satima otvorili ovaj najposećeniji video portal, na naslovnoj strani u kategoriji Most popular mogli su da vide pesmu s kojom će se Bosna i Hercegovina takmičiti na ovogodišnjem Eurosongu. Ovim je Dino Merlin jos jednom dokazao da spada među najpopularnije umetnike u ovom delu Evrope.

Njegova pesma Love In Rewind je u navedeno vreme bila ne samo najgledanija sa svojih preko 200.000 pregleda, već i video sa najviše komentara. Na svakih deset korisnika koji su izrazili svoju naklonjenost pesmi birajući opciju like, samo je jedan kome se pesma nije svidela o koji se odlučio za dislike.

Dino Merlin će numeru Love In Rewind izvesti u polufinalu takmičenja za pesmu Evrovizije u Dizeldorfu, u četvrtak 12. maja, a ekipa se nada i u finalu u subotu 14. maja 2011.

Poslušajte numeru Dina Merlina Love In Rewind:

makonda-tracker