replika

Kija pada u senku: Uskoro stiže knjiga o Luni Đogani

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Nena

28-10-2018 16:57h
Potpuno iste dve devojčure. Nadam se da će ovu neko uspeti nasavetovati da se pisanjem i izdavanjem knjiga ne “bakće” , kao, ova, kako reče “njoj bliska osoba” , što je proizvod već izbacila na tržište. Zgodna je, neka se bavi modelingom, poštenija će biti i prema sebi i prema narodu.

Mila

28-10-2018 18:01h
Pravila postoje da bi ljudima bio olakšan život, propisuje ih i crkva, nismo životinje da budemo svi na gomili pa ko koga stigne draga Emina, rasturanje brakova osudjuju svuda u svetu.

Emina

28-10-2018 18:46h
@Mila
Ne znam o čemu vi pričate, gospodja Mila. Ko je živeo po, kako vi kažete, pravilima, da mi pojasnite. Cela nacija zna da su ovo dvoje i pre i tokom tzv. braka živeli na gomili, tj. stizali kako koga, nije li to i jedno poglavlje nazovi knjige. Nije li ucveljena žeeena- Bogom -i -pred -ljudima, ušla kao devojka izvesnog Andrije, dok se suuuprug valjao sa ovom. I kakve veze ima Crkva sa svim ovim, kad su im, kod svo troje porivi vrlo zemaljski, da se ne lažemo.

dodo

30-10-2018 18:22h
@Emina
Ova Emina je za zaljenje! Verovatno joj je moral kao i Lunjarin i Anabelin! Pisati o nemoralnoj devojci koja je prva gola zvala ozenjenog momka u kupatilo, a posle s njim vodila ljubav pred njegovom suprugom, kokosinjcima, svinjcima i WC-u. Graditi srecu na tudjoj nesreci govori sve o pociniocima i onima koji ih podrzavaju! Sada kada je Lunjaru otkacio ljubavnik, ustremili se Djogaji protiv njega, jer im propade plan da ih uzdrzava i da udome svoju histericnu kci!

Jelena

28-10-2018 20:48h
I ova Emina lupa mrtvog magarca, isto kao i Luna u Zadruzi 2. Piše o velikoj ljubavi koja je uginula još tamo na licu mesta, ali Emini još niko nije javio.

Kosovka

28-10-2018 22:58h
Aaaa ne može tako i Milana Kulic da puše knjigu ihhh pa ona dobi dete u rijalitiju ha ha haha. Luna fufa i knjiga .ee boze dragi pomozi budalama. ŠTA da puše ona kuda o Luni.ušla blogerka i jahala tudjeg konja ..zakazala i na kraju pala s njega bre i polomila kuk..hihihi ne poželi ništa što je tudjeg. .Luna to su 10 božije zapovesti. A vi to ne mate ..Srbi imaju Djogajkoo..

VERA TAJNA

29-10-2018 23:22h
Emina,ili vec kako se zoves,posto te Raza toliko dobro platila ,molim te pretvori je nekom metlom u sapun da bude pena,nevidljiva jer je totalno izgubljena u prostoru i vremenu!A dok je bila metla,jahala je metlana jer joj se tako htelo,uzivala i ismejavala druge ,jer joj se tako htelo.Nema u njoj ni emocija ni empatije,ni odgovornosti,nicega!Emince ,uradi zbog dobre love koje ces dobiti na kraju tvoje jeb..ne bajke,stavi je u kokosinjac ,da ne zaboravi sta znaci seks sa ozenjenim!ZA KRAJ POBRINI SE DA TI SE BAJKA NE PRETVORI U ZABU KRASTACU!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: