lepše je s kulturom

SKANDAL NA SAJMU KNJIGA: Roman Kije Kockar gori u plamenu, narod izrevoltiran, oglasio se i Boris Malagurski (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 16

podojak

27-10-2018 18:45h
Kija je mason i to još nije poznato javnosti. One noci kad je spavala sa masonom zidarem prvog reda postala je zidareva snaja. Zato mora da izda knjigu pre obreda tkz. klozetarenja zadnjeg reda. Korejanci su ponosni na tvoju promociju njihovog brenda.

nin

27-10-2018 19:49h
Treba dati orden za borbu protiv sunda onome ko je zapalio !

objektivno

27-10-2018 20:35h
Oni koji gledaju rijalitije ne citaju knjige. Oni koji citaju knjige ne gledaju rijalitije; te ih apsolutno briga sta neka za neku kreaturu iz rijalitija.
Dakle ta 'knjiga' moze da bude korisna jedino kao toalet papir.

Ili

28-10-2018 00:05h
@objektivno
papirne maramice, posle kijanja. Pametan covek je smesti, tamo gde joj je i mesto. Od nitkova prave junaka, rece covek. Od probisvijeta bez kontrole, do javne licnosti bez stida.

Miki

28-10-2018 07:52h
@objektivno
Hvala, ali toalet papir je bolji.

Ispravka

28-10-2018 01:38h
Ne narod već nakot. Narodu se povraća od ove osobe, a nakot je podržava i uzdiže. Razlika je ogromna.

Marko

28-10-2018 07:37h
Boze sra ste digli paniku, sto su ovoj folirantkinji zapi knjigu, Kahala je narod, I ona I njen Muz, unovcili sve cak je I sahranu oca unovcila, sto jos reci o njima I njihovim dogovorima

Zoran

28-10-2018 07:50h
Koja dobra reklama za knjigu.

Blanki

28-10-2018 08:15h
Borba i dalje traje,
zapalili su je Lunini fanovi a ne borci protiv sunda!
Jer,svaka knjiga ima pravo da zivi a ljudi koji "unapred"znaju da je sund,
nisu u obavezi da istu citaju.
Kao sto nisu obavezni da gledaju rijaliti.
Nisam za inkviziciju niti paljenje knjiga!

Slavko

28-10-2018 10:15h
Kada drzava nece da se obracuna sa sundom, narod radi ovakve stvari.

Sara

28-10-2018 14:14h
Šta sve neko neće uraditi da se izreklamira! Izgleda da se Kijini menadžeri rukovode onom: Nema loše reklame!

Maja

28-10-2018 19:30h
I ja mislim da je ta knjiga dusu dala za reciklazu -u toalet papir!Devojcice koje su je kupile da bi naucile kako se postaje Kija Kockar su opasno prevarene.Ali,osetice same na svojoj kozi...

Andjelka

28-10-2018 20:42h
Nemojte kritikovati Kiju sto je napisala knjigu. Kniga dobro prodaje. Ko vama kriticarima Kijinog dela brani da i vi pisete knjigu. Pisite ljudi, stampajte svoju knjigu nosite na Sajam knjiga i prodavajte je. Koji je vas problem da li vas je uhvatila i natedila da kupujete, nije.
Pa sta vam onda nije jasno znaci pisite i bufite slavni i o vama ce onda pisati u novinama kako je guzva pred vasim standom svi zele vasu knjigu.

Crna Srbija

29-10-2018 09:15h
@Andjelka
Mučenice jadna i nepismena, kako li se ti dokopa interneta?

lola

29-10-2018 09:00h
sta ona ima da napise u knjizi? o braku bez zajednickog zivota i muzu malom seljoberu koji se svalerao. pa milioni zena su prevarene svakodnevno, zamislite kad bi svaka od njih pisala knjigu.... ova kija je prava napast i neko je opasno gura na pinku....zena je obicna alapaca, a cure sto kupuju ovu knjigu bolje da ne komentarisem...

MAŠA

29-10-2018 11:12h
Da li neko od današnjih pisaca ima tapiju da piše i objavljuje svoja dela? Pa, nema! Niti ih iko pita koju su školu završili, da bi postali pisci! Molim lepo, svako ima pravo da piše i objavljuje, kao što naturščici glume u filmu, pa potom postanu poznati i popularni. Ili kao što se voditeljke, gotovo masovno, potpisuju kao književnice i niko ne pita da li je to štivo lakog žanra! Poznato nam je kako se kritičari odnose prema pojedinim delima - sve je danas na prodaju i sve je relativno u odnosu na kvalitet "teškog ili lakog žanra". Sujetni i zlonamerni su uvek prisutni da ospore druge!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: